TAJNO VENČANJE MIRE FURLAN KRIJE MISTERIJU: Do poslednjeg dana života je to govorila, nikada je NIJE PREŽALILA!
Mira Furlan, Foto: Profimedia

šok

TAJNO VENČANJE MIRE FURLAN KRIJE MISTERIJU: Do poslednjeg dana života je to govorila, nikada je NIJE PREŽALILA!

Marko Lav Gajić, Mirin i Goranov sin, rođen je 1998. godine u Los Anđelesu. Knjigu “Voli me više od svega na svijetu” Mira Furlan posvetila je svom jedincu

Objavljeno: 12:54h

Iako nas je pre nešto više od godinu dana napustila, ime Mire Furlan gotovo svakodnevno može se pročitati u medijima. Za to je najzaslužnija njena posthumno objavljena autobiografija “Voli me više od svega na svijetu”.

Mira u knjizi svedoči o svom turbulentnom privatnom životu, uspesima i padovima, kolegama, ljudima koje je sretala širom sveta. U jednom delu osrvrnula se i na svoju udaju za reditelja Gorana Gajića, sa kojim je krajem 1991. godine emigrirala u Ameriku, gde se kasnije podjednako uspešno bavila glumom.

1 / 4 Foto: printscreen

“Život se nastavio. Sledeće godine Goran će režirati zanimljiv film, prema osebujnom, jedinstvenom scenariju koji je napisao njegov najbolji prijatelj Branko. U njemu sam konačno dobila priliku da nosim belu venčanicu i kažem “da” hiljadu puta, u sklopu filma u filmu. - kaže pa dodaje:

Naše stvarno venčanje 1989. godine bilo je improvizacija, obavljeno u tajnosti. Oboje smo nosili farmerke i jedan (vrlo mali) delić mene zbog toga žali do danas. I tako sam, kad je rat počinjao, skakala s brežuljka na brežuljak u beloj venčanici, ponavljajući zavodljivo “da” u nizu krupnih kadrova, opet i ponovo”, napisala je, aludirajući na film “Video jela, zelen bor”.

1 / 2 Foto: Printscreen

Marko Lav Gajić, Mirin i Goranov sin, rođen je 1998. godine u Los Anđelesu. Knjigu “Voli me više od svega na svijetu” Mira Furlan posvetila je svom jedincu.

Bonus video:

00:15

Saša Matić stigao na venčanje Lukasovog sina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.