Jedna od najvećih holivudskih zvezda zaigraće u seriji Ubice mog oca: To je sasvim realno, on obožava Srbiju!
Foto: Printscreen/Instagram

ovo niko nije očekivao!

Jedna od najvećih holivudskih zvezda zaigraće u seriji Ubice mog oca: To je sasvim realno, on obožava Srbiju!

Uglješa Jokić je producent hit serije „Ubice mog oca“, a njegovo ime poznato je možda i više u Americi nego u Srbiji
Objavljeno: 11:49h

- Prvi put u istoriji televizije i otkad se meri gledanost imamo situaciju da je svaka nova epizoda serije gledanija od prethodne. Više od dva miliona ljudi nas prati svake nedelje.

Da li vam kolege čestitaju na uspehu?

- Radoš Bajić nam je jedini čestitao i rekao da konačno vidi da jedna serija ima potencijal da uradi nešto slično onome što je on uradio s projektom „Selo gori, a baba se češlja“. Od struke dobijamo samo kritike. Serija je svima super, ali joj nađu i poneku zamerku. Glumci opet imaju negativne komentare na svoje kolege, a verovatno i zbog toga što oni nisu prošli na kastingu.

A photo posted by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on

Kome ste otkrili ko je ubica?

- Ko je ubica zna moja ćerka koja ima 13 godina. Ona je zbog toga veoma popularna u svojoj školi. Siguran sam da neće nikom reći i imam potpuno poverenje u nju (smeh).

Šta će biti radnja nove sezone?

- Nova sezona se uveliko već piše, što sam već rekao za Kurir. Ulazimo u neke društvene segmente kao što su estrada i fudbal. Imaćemo i veliko suđenje. Moraće da dobije neki epilog slučaj ubistva Milice Despotović.

A photo posted by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on

Da li ti je Vuk bio favorit za ulogu inspektora Aleksandra?

- Završio sam fakultet u Americi i nisam ni kao reditelj poznavao dobro domaću scenu. Bilo je jedno 20 kandidata za tu ulogu. Više od dva meseca smo gledali glumce za svaku ulogu. Izabrali smo najbolje, što se pokazalo i u seriji.

A photo posted by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on

Koliko glumica je odbilo da igra prostitutku Tijanu?

- Bilo je nekoliko koje nisu želele da glume. Njima nije doprlo do mozga da je to Javni servis i termin od 20 sati u nedelju i da to neće biti slikano do kraja. Scena s Jelisavetom je bila tema zbog reči koje je izgovorila.

(Espreso.co.rs/Story)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.