PRVA DAMA ŽELJKA MITROVIĆA! Ne eksponirana lepotica naslediće deo PINKOVE IMPERIJE!
Foto: Instagram/sandramitrovic

niste znali

PRVA DAMA ŽELJKA MITROVIĆA! Ne eksponirana lepotica naslediće deo PINKOVE IMPERIJE!

Uveliko ima svoje projekte van očiju javnosti!

Objavljeno: 08:44h

Osim što je besprekorna u svom poslu i obrazovanju, on pleni harizmom i neverovatnom energijom.

Njena emisija „Čitaj između redova” ostvarila brojne uspehe, a ona se nakon nekog vremena povukla iz javnosti i posvetila se svom obrazovanju. Ona je napustila Srbiju i život nastavila u Americi gde je masterirala kao student generacije na „Kolumbija” Univerzitetu u Njujorku.

Nakon decenije provedene u inostranstvu, najstarija ćerka Željka Mitrovića vratila se u Srbiju gde je angažovana na novim projektima. Ipak, svoj privatni život odlučila je da drži dalje od očiju javnosti.

Željko Mitrović, Sandra Mitrović
foto: Instagram printscreen

Još kao tinejdžerka pokazala je da nije poput druge dece poznatih roditelja. Bez obzira na to što joj otac ima milione, ona je odlučila da bezbrižno detinjstvo zameni radom na televiziji.

-Iskustvo mi je pokazalo da što manje širiš, više je tvoje, više čuvaš. Ne volim javno da govorim o svom emotivnom životu, u tom smislu dosta sam zatvorena. Takođe puno dajem i samim tim dosta očekujem od članova porodice, prijatelja, saradnika, pa i emotivnog partnera. Umem da se rastužim kada ta očekivanja nisu opravdana, ali istovremeno i da brzo racionalizujem da sam pogrešila u proceni - izjavila je nedavno Sandra Mitrović za domaće medije.

Podsećamo, Željko Mitrović pored dece Sandre i Aleksandra koje je dobio u braku sa Hani, iz braka sa Milicom Mitrović ima ćerke Andreu i Kristinu.

1 / 4 Foto: Printscreen/ Instagram/ Sandra Mitrović

Bonus video:

00:34

KAD MITROVIĆ SLAVI ĆERKI ROĐENDAN, TO JE GALA! Željko SKOČIO i na stolicu! (VIDEO)

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.