MILICA MILŠA GODINAMA KRIJE NJEGOV IDENTITET: Dom joj je ispunjen radošću al JEDNA STVAR iz prošlosti je uvek TU!
Foto: Printscreen/youtube, TV Pink

niste znali

MILICA MILŠA GODINAMA KRIJE NJEGOV IDENTITET: Dom joj je ispunjen radošću al JEDNA STVAR iz prošlosti je uvek TU!

Sin Milice Milše proslavio trideseti rođendan

Objavljeno:

Milica Milša ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. Osim što serija „Igra sudbine“, u kojoj već treću godinu tumači glavnu ulogu, stalno stiče nove gledaoce, omiljena glumica i njen suprug Žarko Jokanović uživaju u jubileju sina Antonija.

1 / 5 Foto: Printscreen

„Moja sreća danas puni trideset godina. Srećan i veseo bio još sto godina, sinko“, napisala je ponosna majka uz slavljeničku fotografiju jedinca.

Žarko je poručio: „Srećan ti rođendan, predivni moj sine. Neka ti sve u životu bude beskrajno lepo i dobro, onako kako si ti nama lep i dobar. Najviše na svetu voli te tvoj Debeli.“

Antonije, koji je tada imao šest godina, bio je specijalni gost na venčanju svoje majke i Žarka Jokanovića, koji ga je tokom zajedničkog života podizao kao svoje dete.

Lepa glumica nikada nije otkrila identitet biološkog oca dečaka koga je rodila ne četvrtoj godini fakulteta. Prvih šest godina sina je podizala sama, uz nesebičnu pomoć roditelja, trudeći se da ne zapostavi studije, a kasnije i karijeru.

‒ Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca ‒ otkrila je Milica jednom prilikom.

‒ Antonije je pametan, odrastao momak, na koga smo veoma ponosni ‒ ističe Žarko Jokanović. ‒ Završio je master studije na međunarodnoj politici i bezbednosti. Malo je reći da je to jedan divan momak, na kojeg možemo da se oslonimo. Centar je našeg univerzuma.

Antonije Isaković je, inače, dobio ime po dedi, književniku i potpredsedniku Srpske akademije nauka i umetnosti, koji je preminuo pre dvadeset godina.

Bonus video:

02:51

ŽIVOT MU JE VISIO O KONCU! Užasno je, BOLEST je PODMUKLA! Milica Milša OTKRILA jezive detalje BORBE sa KORONOM (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.