MILICU MILŠU SKRHALA SMRT!
Foto: Printskrin/RTV Pink

potresno

MILICU MILŠU SKRHALA SMRT!

Podsetimo, Milica Milša i Žarko Jokanović venčali su se pre više od dve decenije, i od tada važe za jedan od najskladnijih parova javne scene.

Objavljeno:

Glumica Milica Milša koja je osvojila srca publike ulogom Ade Kanački u domaćoj seriji Igra sudbine godinama je u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem. Da su njih dvoje idealan par govori i činjenica da su i u dobru i u zlu jedno drugom najveća podrška i oslonac.

Prema pisanju medija, blizak prijatelj Žarka Jokanovića iznenada je preminuo pre nekoliko dana. U ovim bolnim trenucima, Milica je najveća podrška suprugu od koga se ne odvaja.

Žarko Jokanović, Milica Milša
foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Milica Milša i Žarko Jokanović venčali su se pre više od dve decenije, i od tada važe za jedan od najskladnijih parova javne scene. Njih dvoje, nažalost, nemaju zajedničko potomstvo, ali je Žarko prihvatio Miličinog sina Antonija kao svoje dete.

- Zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega... To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi. Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca - rekla je Milica svojevremeno.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

00:19

KOMEMORACIJA MARKA ŽIVIĆA: Kolege i prijatelji okupili se da se poslednji put pozdrave sa glumcem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.