JOVANA PREĆUTALA PRAVI RAZLOG TANJINOG NAPUŠTANJA IZ EMISIJE, SADA OTKRIVENO: "Bila je STRESIRANA, ima PROBLEMA"!
Foto: Espreso

šok!

JOVANA PREĆUTALA PRAVI RAZLOG TANJINOG NAPUŠTANJA IZ EMISIJE, SADA OTKRIVENO: "Bila je STRESIRANA, ima PROBLEMA"!

"Žao mi je što tako izašla iz te emisije, ja nisam osoba koja ima negativne osećaje"

Objavljeno: 23:01h

Poznati novinar i voditelj aktuelne sezone rijalitija "Zadruga",Milan Milošević, večeras slavi 45. rođendan u jednom elitnom beogradskom restoranu.

Milan Milošević
foto: Espreso

Milan je poznat kao veliki prijatelj mnogim javnim ličnostima, a obzirom da je zakupio celu salu za slavlje, očekuje se ozbiljan broj gostiju. Za proslavu svog rođendana Milan je odabrao ležernu casual kombinaciju i pozirao nasmejan prisutnim novinarskim ekipama kako bi kao pravi domaćin dočekao goste.

Među poznatima našli su se Tamara Đurić, Vanja MIjatović, Ljupka Stević, Jovana Tipšin, Stoja, Bora Santana, Rada Manojlović, Maja Marinković, Tijana Ajfon, Jovana Jeremić i mnogi drugi.

1 / 10 Foto: Espreso

Jovana je bila kao i uvek veoma raspoložena za razgovor sa novinarskim ekipama pa je tako rado odgovarala na sva postavljena pitanja. Dotakla se sebe i svog života posle razvoda, Tijane Ajfon, ali i prvi put javno otkrila bitan detalj koji nije spominjala o Tanji Savić i napuštanju iz emisije u kojoj su zajedno gostovale, a mediji tada prenosili da je upravo voditeljka bila razlog toga.

- Žao mi je što tako izašla iz te emisije, ja nisam osoba koja ima negativne osećaje. Tanju cenim ona je stvarno velika zvezda i ovo što sam uradila je samo za njeno dobro. Ona nije tada izašla iz emisije zbog mene, nisam ja bila problem ona je ušla u studio psihički pometena kao da je bila uznemirena, to je bila samo kap koja je prelila čašu imala je više nekih privatnih problema - rekla je Jovana Jeremić

Bonus video:

12:24

ESPRESO TWITTER: Jovana Jeremić napravila ludilo u studiu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.