OBEĆAVAO JOJ BRAK: Ljubavna veza sa poznatom damom ostavila je traga na porodicu Marinka Rokvića!
Foto: Dragan Kadić

niste znali

OBEĆAVAO JOJ BRAK: Ljubavna veza sa poznatom damom ostavila je traga na porodicu Marinka Rokvića!

O pevačevoj romansi tada se nije mnogo znalo

Objavljeno: 07:39h

Marinko Rokvić je godinama bio poznat kao veliki šarmer javne scene. Na njegov izgled i zelene oči padale su mnoge dame, a malo je poznato da se među njima našla i jedna žena koja je izuzetno bila popularna u Srbiji.

1 / 5 Foto: DRAGANA UDOVIČIĆ

Pre nego što je upoznao suprugu Slavicu, Marinko Rokvić bio je u vezi sa Božen Žumbor, vlasnicom čuvenog brenda "Božen kozmetika".

Ova ljubav bila je toliko velika, da su mnogi čekali trenutak kada će veza Marinka Rokvića i Božen Žumbor prerasti u brak.

- Marinko je nastupao u kafani u Roterdamu i tamo upoznao Božen. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane i bili su veoma bogati. On je svima pričao da ne oseća ništa prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, a Marinko joj je obećao brak - rekao je dobro obavešten izvor tada.

Kada je veza pukla, domaća javnost ostala je u šoku, a raskid Božen i Marinka pratile su brojne priče, koje su kasnije ostavile traga na njegovom imenu, zbog čega se i njegova porodica dugo oporavljala.

Posle kraha ljubavi sa Marinkom, Božen je svoj emotivni život duboko skrivala, dece nije imala, a o njenom emotivnom izabraniku, ako ga je i imala, nikada nije bilo reči.

Božen Žubmor
foto: Pritnscreen

Bonus video:

00:54

Marinko Rokvić o Tozovcu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.