BRENIN SIN BIO ZALJUBLJEN U SEKU ALEKSIĆ: Isplivali DOKAZI, sve je jasno kao dan!
Seka Aleksić, Foto: Instagramscreen

zanimljivo

BRENIN SIN BIO ZALJUBLJEN U SEKU ALEKSIĆ: Isplivali DOKAZI, sve je jasno kao dan!

Isplivalo iz prošlosti

Objavljeno:

Pevačica Seka Aleksić jednom prilikom je ispričala sa joj je najmlađi naslednik koleginice Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor slao ljubavna pisma.

Viktor Živojinović
foto: Printscreen Instagram/viktorernest

Naime, na Jutjubu se pojavila emisija "Sav taj Pink" iz 2005. gde je gošća bila Seka sa svega 24 godine, kada je izdala treći album za "Grand" i bila pevačica u usponu. Ona je tom prilikom pričala da joj je Brena bila idol i da je obožava.

- Lepa Brena nas sada verovatno gleda i moram da pošaljem ogroman poljubac njenom sinu Viktoru, koji me obožava i zaljubljen je u mene. On mi je sve vreme slao ljubavna pisma. Crtao mi je zeca, kućice i srce. Više puta. Ja ga pozdravljam i kažem mu da ga volim i obožavam i da ćemo se uskoro videti - poručila je putem TV ekrana Seka tada sedmogodišnjem Viktoru.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/seka_aleksic

U međuvremenu, Seka se udala za Veljka Piljikića, s kojim ima dva sina Jakova i Jovana. Brenin sin je takođe stasao i postao meta za mnoge mlade pevačice, pogotovo otkako je raskinuo dvogodišnju vezu s devojkom Sandrom Miljaković.

S obzirom na to da je njegov najstariji brat Filip već oženjen pevačicom, i Viktor i Stefan se često dovode u vezu s pevačicama, a javnost ne prestaje da se interesuje ko je nova buduća Brenina snajka.

Bonus video:

00:14

Seka Aleksić čekala je godinu i po dana na ovaj vredan dar

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.