ATINA POKAZALA KAKO IZGLEDA NJENA SOBA U VILI NA DEDINJU: Karleušine ĆERKE žive BAJKOVITO, malo ko IMA OVO! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

svaka čast!

ATINA POKAZALA KAKO IZGLEDA NJENA SOBA U VILI NA DEDINJU: Karleušine ĆERKE žive BAJKOVITO, malo ko IMA OVO! (FOTO)

Prava tinejdžerka!

Objavljeno:

Atina Tošić, ćerka pop zvezde Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, jednom prikom pokazala kako izgleda njena soba u novoj vili na Dedinju.

Karleušina naslednica već neko vreme nema društvene mreže, koje je po svojoj želji ugasila, a na kojima je bila veoma popularna i imala je na destine hiljada pratilaca, a definitivno jedan od najpopularnijih videa je kako izgleda njena soba.

1 / 7 Foto: instagram/nika.tosic

Kao što je poznato, pre nekoliko godina Karleuša i Tošić pazarili su vilu od 3 miliona evra, od Dragana Stojovića Piksija, u koju se nisu preselili još uvek i koju su renovirali kako bi njihov novi dom bio uređen po njihovom ukusu.

Sve je u nežnim tonovima, krevet, ormar i police su u beloj boji, dok su zavesa, posteljina, kao i mnogi detalji u nežno roze boji.

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Atina Tošić, Nika Tošić
foto: preentscreen, instagram

Na zidu iznad kreveta nalazi se kolaž fotografija koji je takođe u roze boji i odlično se uklapa sa ostatkom sobe. Ona je spojila razglednice i fotografije i zalepila ih na zid iznad kreveta, tako je u svoju sobu unela lični pečat.

Atinin kutak izgleda bajkovito, pravi prostor za tinejdzerku, a svojom oazom mira Atina je i te kako zadovoljna, a upravo kadrovi njene sobe jedan su od najpopularnijih videa na njenim mrežama.

1 / 7 Foto: Tik tok printscreen/Atina Tosic

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.