OVO JE PRVA IZJAVA JELENE KARLEUŠE O NAVODNOM NASILJU DUŠKA TOŠIĆA: Nakon TUŽILAŠTVA razvezala jezik pa PROGOVORILA
Karleuša i Duško Tošić, Foto: Damir Dervišagić, EPA/Armando Babani

ŠOK

OVO JE PRVA IZJAVA JELENE KARLEUŠE O NAVODNOM NASILJU DUŠKA TOŠIĆA: Nakon TUŽILAŠTVA razvezala jezik pa PROGOVORILA

Duško je nakon toga bio saslušan, kada je demantovao navode svoje suprue, navodeći da nije bilo nikakvog nasilja

Objavljeno:

Nakon što se 25. marta nije pojavila u Tužilaštvu, Jelena Karleuša danas je bila na saslušanju i dala izjavu povodom prijave protiv supruga Duška Tošića.

Prema očevicima ispred Prvog osnovnog suda, ona se na saslušanju kratko zadržala, oko 15 minuta, a došla je u svojstvu oštećene zajedno sa menadžerom Zoranom Birtaševićem.

Kako saznaju mediji, ona je rekla da ne želi da krivično goni supruga fudbalera Duško Tošića što je i prva izjava kako se desila navodna prijava.

1 / 7 Foto: ATA images

Inače, pop diva je za ovu priliku obukla tirkizno plavu haljinu, dok je od akseoara imala braon torbu, čija se vrednost procenjuje na nekoliko desetine hiljade evra.

Podsećamo, Jelena je početkom godine, na Božić, prijavila policiji svog supruga, bivšeg fudbalera Duška Tošića za navodno nasilje, i kako je tada pisano, njih dvoje su ušli u svađu koja je eskalirala fizičkim napadom.

Duško je nakon toga bio saslušan, kada je demantovao navode svoje suprue, navodeći da nije bilo nikakvog nasilja.

- Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, ma gde bio i šta god radio. Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali - rekao je on ranije.

1 / 7 Foto: Profimedia

Ipak, njemu je izrečena zabrana prilaska u trajanju od 48 sati, koja je potom produžena na 30 dana, a Jelena se tada predomislila i odlučila da supruga ne goni krivično.

Bonus video:

02:16

Jelena Karleuša nije želela da daje komentar

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.