ISPOVEST PREŽIVELOG TERA JEZU U KOSTI: Šaban mu je SVAKI DAN PRED OČIMA, ima problem sa OPORAVKOM!
Šaban Šaulić i Bobi, Foto: Facebook

POTRESNO

ISPOVEST PREŽIVELOG TERA JEZU U KOSTI: Šaban mu je SVAKI DAN PRED OČIMA, ima problem sa OPORAVKOM!

Dosta povreda je zadobio!

Objavljeno:

Slobodan Bobi Stanković, kum Šabana Šaulića, jedini preživeli u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bilefildu u kojoj je stradao kralj narodne muzike, priznaje da se još nije oporavio od povreda zadobijenih u nesreći 17. februara 2019.

- Redovno idem na terapije, daleko sam ja od oporavka. Pršljan oštećen, sedam rebara polomljeno, kuk, ceo sam bio izlomljen, pa se sad sve koliko toliko polako vraća u normalu. Tačnije, pokušavamo da zalečimo, pošto pravog izlečenja teško da će biti, pogotovo ne onog psihičkog", kaže Bobi i nastavlja: "Pored redovnih terapija, banje, posećujem i psihijatra. Kažu da vreme leči sve, ali u mom u slučaju nije tako. Šaban mi je svaki dan pred očima, dolazi mi i u san. Preispitujem se da li je sve moralo da bude tako kako je bilo, da li su postojali neki znakovi pored puta koje nismo razumeli, pratili. Ali, kasno je za sve. Ja sam posle te nesreće drugi čovek u svakom smislu. Razmišljam da možda jednog dana snimim pesme koje mi je Šaban napisao. Ranije nisam imao te ambicije, voleo sam da ga pratim na nastupima, kao vozač, kum, prijatelj . Nisam bio na izricanje presude Turčinu, bio sam pozitivan na koronu. Mislim da bi me sve to još dotuklo. Ako se ja ovako osećam, mogu tek da zamislim kako je Goci i celoj porodici”, ispričao je Šabanov kum za Svet.

1 / 4 Foto: facebookscreen

Podsetimo, pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u februaru 2019. kod gradića Gitersloh, u blizini Bilefelda, kada je pijani vozač udario od pozadi auto u kome je bio Šaulić. Nakon završenog nastupa u Bilefeldu, gradu na severpoistoku Nemačke, Šaban je sa muzičarima otišao u hotel kako bi pokupio stvari, a nakon toga se zaputio u aerodrom u Diselodorf, gde je imao let za Beograd.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.