STIŽE POJAČANJE U DOM RAŽNATOVIĆA: Anastasija sija od sreće, sa NESTRPLJENJEM su čekali ovaj dan!
Foto: Dragan Kadić

ČESTITAMO!

STIŽE POJAČANJE U DOM RAŽNATOVIĆA: Anastasija sija od sreće, sa NESTRPLJENJEM su čekali ovaj dan!

Sreća Anastasije Ražnatović je ogromna!

Objavljeno:

Pevačica ovih dana niže samo uspehe, a posle sjajnog nastupa u Štutgartu ćerka Cece Ražnatović ima još jedan divan razlog za slavlje.

1 / 5 Foto: Printscreen

Naime, Anastasija je nedavno položila vozački ispit, a sada je prvi put sela za volan i tim povodom se pohvalila svojim pratiocima na Instagramu.

- Napokon u svojim kolima. Novopečeni vozač - napisala je ona dok se zadovoljno smeškala na fotografiji svesna da je posle toliko godina maštanja i sanjanja ostvarila svoj veliki san.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, majka i ćerka pokorile Evropu. Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je koncert u Slovenačkom gradu Velenje, dok je mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović upriličila svoj drugi nastup u Stugart. Ceca je pred krcatom dvoranom pevala nadaleko poznate hitove.

- Dobro veče Slovenijo, hoćemo da napravimo večeras provod za pamćenje?- poručila je Ceca po izlasku na binu, dok je publika aplaudirala i u glas skandirala njeno ime.

Sedam stotina kilometara dalje mlada muzička zvezda održala je svoj drugi po redu koncert, a da se publika provela fenomenalno i da je sve bilo ispunjeno do poslednjeg mesta svedoče brojni snimci i fotografije.

- Večeras želim da se sjajno provedete i da kući odete srećni i nasmejani - rekla je Anastasija, a potom zapevala svoj hit “Rane” koji na najvećoj muzičkoj platformi ima oko 85 miliona pregleda.

Nakon više od sat vremena, Anastasija je pozdravila publiku, a oni su dozivali Ražnatovićevu u želji da otpeva još nekoliko pesama.

Bonus video:

00:15

Anastasija Ražnatović lomila tanjire u Berlinu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.