OVAKO IZGLEDA LICE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ NAKON DUGOG SPAVANJA!
Anastasija Ražnatović, Foto: Damir Dervišagić

šok

OVAKO IZGLEDA LICE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ NAKON DUGOG SPAVANJA!

Ko se to naspavao napokon - napisala je Anastasija

Objavljeno:

Anastasija Ražnatović vredno radi. Ona je nedavno počela da nastupa pred publikom, a impresije sa nastupa često deli sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Ona se često žali i na to da je neispavana, a ovog podneva podelila je snimak u okviru kog je objavila da je konačno odmorna.

Ko se to naspavao napokon - napisala je Anastasija.

Ona je snimala svoje lice bez trunke šminke i definitivno joj je odmor prijao, a mnogi se pitaju kod koga je tako slatko spavala, budući da je podelila i snimak na kom se vidi da je u jednoj od zgrada u Beogradu na vodi.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Inače, Anastasija se oglasila prilikom izbora:

– Prezadovoljna sam puna sam neke poletne energije, toliko me publika napunila nekom dobrom energijom iako sam samo 2 sata spavala, nema šanse da ću spavati ceo dan jer sam presrećna. Uvek može bolje, ali ne žalim se, sve je odlično – rekla je Anastasija, a onda progovorila o emitovnom statusu.

– Naravno da bih volela da se zaljubim! Ali sve zavisi od osobe koja bude u mom životu, to je sve individualna stvar! Volela bih da se zaljubim, to je najlepša stvar! - kaže pa dodaje:

Ja znam šta se meni sviđa, nikada nikog ne pitam, mada se mama uvek javi pred nastup. Ona ima veću tremu nego ja. Takav nam je posao – zaključila je Anastasija Ražnatović.

1 / 8 Foto: Instagram/anastasijaraznatovic

Bonus video:

00:15

Anastasija Ražnatović lomila tanjire u Berlinu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.