OVAKO JE TOŠIĆ GOVORIO O KARLEUŠI: "Krotio sam je NEŽNOŠĆU, kada mi uveče zaspi na ramenu..."!
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen/ Instagram/ Jelena Karleuša

dirljivo

OVAKO JE TOŠIĆ GOVORIO O KARLEUŠI: "Krotio sam je NEŽNOŠĆU, kada mi uveče zaspi na ramenu..."!

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića na ispitu

Objavljeno:

Godinama kruže glasine da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića u krizi, da su pred razvodom, da se loše slažu. Da takve priče nisu bez osnova javnost se uverila početkom godine kada je pevačica prijavila supruga za nasilje u porodici, posle čega je njemu izrečena mera zabrane prilaska.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Instagram printscreen

U jednom od retkih intervjua u kojem je otvoreno govorio o braku i porodici proslavljeni fudbaler je rekao:

‒ Dovoljno je samo pogledati moju ženu i shvatiti da je život sa njom sve samo ne kolotečina. Kada mi uveče zaspi na ramenu, polako je otkrijem i kažem sebi: „Duško, ti si jedan srećan čovek”. Moja žena i posle dva porođaja ima telo kao model. Ne znam kako joj je to pošlo za rukom s obzirom na to da nikada nije potrčala i da jede sve što goji.

Jelena je prava vatrena lavica, ona sve radi srcem. I kada se svađa sa mnom, podjednako je opasna i neodoljiva kao kad mi se umiljava kao mačka. A što zna da bude opasna! Ali, znam ja sa njom, ne brinite ‒ tvrdio je Duško 2010. godine.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

‒ Ženu treba krotiti nežnošću i pažnjom. Grubošću i sputavanjem ništa se ne postiže. Pogotovo ne sa Jelenom. Ipak, dovoljan je jedan moj pogled da zna da je prevršila meru. Onda je dobra i umiljata maca.

Na pitanje da li je teško biti suprug Jelene Karleuše, odgovorio je:

‒ Ni najmanje. Ponosan sam na tu moju životnu ulogu. Niko je ne poznaje kao ja. Ljudi imaju mnogo predrasuda o njoj, koje me nekad mnogo nerviraju, ali sve je to šou-biznis. Najbitnije je što ja znam ko je ona zapravo, bez šminke, bez pompe i glamura, bez fotoreportera i reflektora. I zbog toga je volim najviše na svetu. Privilegija je kada jedna tako uspešna i lepa žena otvori srce i pokaže svoje najlepše boje.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Nagađanja da je muzička zvezda Dušku Tošiću rekla „da“ i zbog bogatog bankovnog računa fudbaler je oštro demantovao:

‒ Jelena mi nikad ništa nije tražila, niti je postavljala uslove. Izuzetno je vredna, radi, bori se i zarađuje. Samostalna je i ja sam joj potreban za sve samo ne za materijalno ispunjavanje hirova. Jedino što ona zahteva je stopostotna pažnja.

Bonus video:

09:51

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.