SVI U ČUDU ZBOG JELENE KARLEUŠE! Šta se krije iza dugo najavljivanog albuma?!
Foto: Damir Dervišagić

ALBUM NI NA VIDIKU

SVI U ČUDU ZBOG JELENE KARLEUŠE! Šta se krije iza dugo najavljivanog albuma?!

Ona je jedno vreme vešto počela da izbegava ovo pitanje, govoreći da je to zamara kao i da "sigurno negde u Aziji jedna panda umre kada joj se postavi ovo pitanje".

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša je ponovo u jednom intervjuu rekla da ulazi u studio, iako je već nekoliko puta navela da su pesme za novi album spremne - u međuvremenu, albuma nema već deset godina.

Jelena Karleuša je poslednji studijski album „Diva“ objavila 2012. godine, a nekoliko godina kasnije već je počela sa najavom novog, koji međutim, još uvek nije ugledao svetlost dana i pored brojih tvrdnji da „stiže“. Prema Jeleninim rečima, album stiže svakog leta, na leto, ubrzo, posle leta, itd.

1 / 4 Foto: Instagram/karleusastar

Jelena je u toliko navrata zvanično najavila da uskoro izlazi novi album, da se tome više ni ne zna broj. Kako su pisali mediji, njen studijski album trebalo bi da nosi naziv „Alfa“, a pojedine pesme navodno potpisuje sin naše preminule autorke Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, što je jednom i sama potvrdila na Instagramu objavivši spisak novih pesama, dok se u pozadini nazire autor.

Pesme za novi album navodno je pisala i reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC.

Laća je ove navode ranije potvrdio za Novu.

"Nismo pričali uopšte o albumu, samo smo radili. Odlagali smo neko vreme odlazak u studio, ali smo završili. Imamo okosnicu albuma. Još jedan autor je ušao u celu priču, to je Ljilja Jorgovanović – druga polovina duše moje majke", rekao je on ranije.

Iako joj novinari često postavljaju pitanje - "Kad će novi album", ona je jedno vreme vešto počela da izbegava ovo pitanje, govoreći da je to zamara kao i da "sigurno negde u Aziji jedna panda umre kada joj se postavi ovo pitanje".

Jelena Karleuša
foto: © ATA Images

"Umorna sam od konstantnog pisanja i pitanja kada će novi album. Album će izaći ovog je*enog leta! Uskoro objavljujem više informacija i zvanično najavljujem. Više od godinu dana je bio i Kovid koji je sve usporio", napisala je na Instagramu prošle godine.

Jelena je 2018. godine najavila kako album tako i regionalnu turneju, a pričalo se i da je na isti potrošila više od 100.000 evra, kao i da će ga činiti čak 13 novih pesama.

"Tu su svi veliki planovi. Ne jedan koncert, nego planiramo nove pesme i veliku, gigantsku turneju. Ne samo veliki koncert u Beogradu, nego po svim velikim gradovima u regionu – do Sofije, Istanbula… Nove pesme, puno nastupa, da privedemo takmičenje "Zvezda Granda" kraju… Možda se desi, ako zdravstvena situacija dozvoli, i treće dete", rekla je ona svojevremeno.

Ona je čak i napustila "Zvezde Granda" pod izgovorom da mora da se fokusira na na novi album, međutim, od tada je prošlo devet meseci i još uvek ništa.

Karleuša je takođe u ovom periodu najavljivala i razne duete sa inostranim zvezdama, a mnogi su sada mišljenja da je JK, kao "mama za šoubiz", kako je mnogi oslovljavaju, sve ovo radila u svrhu self marketinga - bez ikakve konkretne ideje ili sprovedenog plana.

"Imaćemo puno interesantnih kolaboracija, zvuka, saradnika i duet sa Pablom Vitarom. To će biti novi zvuk za leto gde će eksplodirati sve što smo akumulirali sve ovo vreme i ja sam kao lav u kavezu jer godinama nisam izbacivala novi album i vreme je da ovo bude pravi "game changer" da svi drugi odu na jedan dugi godišnji odmor i puste me da radim ono što radim očigledno najbolje", ispričala je za "Grand News" prošle godine.

Jelena Karleuša
foto: ATA images

Bonus video:

01:07

Karleuša se pojavila u nikad ekstravagantnijem izdanju SVI JOJ GLEDALI U GRUDI

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.