NIKOLIJA OTVORILA DUŠU PA SVE PRIZNALA: "Vesna ne čuva unuke", otkrila i RAZLOG!
Foto: Instagram

AU

NIKOLIJA OTVORILA DUŠU PA SVE PRIZNALA: "Vesna ne čuva unuke", otkrila i RAZLOG!

Nikolija je navela da joj nije teško da radi i smatra da je dovoljno odmarala

Objavljeno:

Pevačica priznaje da obaveze oko mezimica deli sa suprugom, ali pre toga mora da pogleda njegov raspored koji je zgusnut zbog poslovnih obaveza.

Pevačica je navela da njen partner Relja Popović i ona dele obaveze oko ćerkica, ali da joj pomaže i majka Vesna Zmijanac kad joj to dopuste obaveze.

- Relja i ja delimo obaveze 50:50. Moja majka nema slobodan vikend do februara. Divim se odakle joj snage. Kada mi je pročitala repertoar i datume, ušla sam u kalendar i saznala da se nećemo skoro videti. Isto je i sa Reljom. On ima snimanja, nastupe... - rekla je Nikolija, koja je ovog leta na svet donela i drugu ćerku, kojoj još uvek ne želi da otkrije ime.

- Relja i ja čuvamo naš privatan život. Moja sreća je svakako velika iako je ne podelim uvek sa medijima i fanovima jer jednostavno odvajam privatno i poslovno. Kad bih vratila vreme, ne bih otkrila ime ni prvog deteta. Bila je euforija i mediji su bili ispred porodilišta kada sam rodila Reu. Sada nam se sve sleglo i odlučili smo da sakrijemo decu od medija i društvenih mreža - navela je pevačica.

Pevačica je brzo povratila željenu kilažu nakon porođaja.

- Treniram. Volim i oduvek sam trenirala. Čim mi je doktor dao zeleno svetlo ja sam nastavila - navela je Nikolija.

Posle porođaja Nikolija je promenila i boju kose, pa je iz brinte prešla u plavuše.

- Padne mi na pamet jednom u nekoliko godina da promenim frizuru. Htela sam da uradim nešto radikalno i eto došlo je do ove promene - istakla je ona.

Nikolija je navela da joj nije teško da radi i smatra da je dovoljno odmarala.

- Volim da radim i mislim da žene treba da rade. Moderne mame treba da rade jer je 21. vek. Da bih se osećala ispunjenom treba da radim posao koji volim - smatra Nikolija.

Vesna Zmijanac je ranije rekla da ima dobar odnos sa zetom Reljom, iako se već mesecima unazad šuška da su na ratnoj nozi.

- Mi smo jedana skladna porodica koja je dobila pojačanje, prinovu, mnogi treba da se ugledaju na Nikoliju i Relju, na nas, kao porodicu! Nismo mogli da uđemo u porodilište, prve slike na vagi, pa redom, slao mi je Relja koji je bio na putu iz Makedonije i svu komununikaciju sa njim sam imala do uveče, jer je on komunicirao sa doktorom - rekla je ranije Vesna.

Bonus video:

17:33

VECERNJI DNEVNIK 05.11.2021.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.