ŽENE KOJE SE NISU UDALE ĆE BITI LJUTE POSLE IZJAVE JOVANE JEREMIĆ: Evo šta VODITELJKA misli o USEDELICAMA!
Jovana, Foto: Espreso

iskreno

ŽENE KOJE SE NISU UDALE ĆE BITI LJUTE POSLE IZJAVE JOVANE JEREMIĆ: Evo šta VODITELJKA misli o USEDELICAMA!

Ona čeka svoju priliku!

Objavljeno:

Poznati novinar i voditelj aktuelne sezone rijalitija "Zadruga",Milan Milošević, sinoć je slavio 45. rođendan u jednom elitnom beogradskom restoranu.

Milan je poznat kao veliki prijatelj mnogim javnim ličnostima, a obzirom da je zakupio celu salu za slavlje, očekuje se ozbiljan broj gostiju. Za proslavu svog rođendana Milan je odabrao ležernu casual kombinaciju i pozirao nasmejan prisutnim novinarskim ekipama kako bi kao pravi domaćin dočekao goste.

1 / 6 Foto: Espreso

Među poznatima našli su se Tamara Đurić, Vanja MIjatović, Ljupka Stević, Jovana Tipšin, Stoja, Bora Santana, Rada Manojlović, Maja Marinković, Tijana Ajfon, Jovana Jeremić i mnogi drugi.

Jovana je bila kao i uvek veoma raspoložena za razgovor sa novinarskim ekipama pa je tako rado odgovarala na sva postavljena pitanja. Dotakla se sebe i svog života posle razvoda, Tijane Ajfon, ali i prvi put javno otkrila bitan detalj koji nije spominjala o Tanji Savić i napuštanju iz emisije u kojoj su zajedno gostovale, a mediji tada prenosili da je upravo voditeljka bila razlog toga.

1 / 2 Foto: Espreso

Jovana je davala izjave, a ono što je posebno šokiralo sve je voditeljkina izjava o razvedenim ženama.

"Normalnoj ženi u Srbiji je jako teško ponovo da se uda. Nama moćnim ženama je lako, nama raste cena posle razvoda. Mi smo atraktivnije kada smo razvedene. Postoje žene koje su rođene da budu udate ceo život, a postoje i one koje neće niko da ženi. One nikada nisu uspele da se udaju, a stalno komentarišu nas razvedene i koliko smo se puta udavale. Ima da se udam onoliko puta koliko budem volela" - izjavila je Jovana za Espreso.

Bonus video:

00:27

Nada Topčagić i Jovana Jeremić napravile lom u kafani

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.