SVI SU UZDISALI ZBOG NJE U SURVAJVERU, UDALA SE ZA NAJBOLJEG DRUGA: Desio se neočekivani OBRT, evo kako izgleda!
Foto: Prva TV printscreen

desio se i razvod

SVI SU UZDISALI ZBOG NJE U SURVAJVERU, UDALA SE ZA NAJBOLJEG DRUGA: Desio se neočekivani OBRT, evo kako izgleda!

Iz prijateljstva se rodila ljubav i par se verio, nakon čega su se venčali.Na žalost, njihov brak nije opstao!

Objavljeno:

Nekadašnju manekenku Katarinu Vučetić pamtimo kao učesnicu rijalitija „Survivor” 2010. godine, kada je svojim atraktivnim telom mamila uzdahe muškaraca.

U to vreme bila je na ostrvu zajedno sa Gocom Tržan i Andrejem Maričićem, a publiku je oduševila fizičkom formom i psihičkom snagom. Dugo se prepričavao njen peh kada joj je gornji deo kupaćeg kostima ispao iz vode Ćerka vojnog pukovnika i majka profesora Više pedagoške škole povukla se iz javnosti posle rijalitija, a mediji su pisali o njenoj neobičnoj ljubavnoj priči.

Naime, ova rođena Kruševljanka, odrasla u Nišu, udala se 2013. godine za svog najboljeg prijatelja, građevinskog investitora Darka Manojlovića.

Kako je rasplamsala ljubav između njih?

Skoro petnaest godina Katarina i Darko su jedno drugom nerazdvojni prijatelji i savetnici, koji su jedno drugom često osmišljavali svadbe na kojima je trebalo da ukrste kumove.

Međutim, sudbina je preplela prste i spojila ih. Iz prijateljstva se rodila ljubav i par se verio, nakon čega su se venčali.Na žalost, njihov brak nije opstao!

"Darko i ja smo se razveli u septembru 2019. godine, posle sedam godina braka. Jednostavno, naši pogledi na život su se toliko razlikovali da smo shvatili da svako treba da ide svojim putem. Naravno, ne kaže se samo da je razvod na stresu. skala.odmah nakon smrti voljene osobe.Ni meni nije bilo lako, ali kad si psihički spreman za korak, onda je lakše to i uraditi“, rekla je svojevremeno Katarina. Njihovom poznanstvu kumovao je dr. Filgud.

1 / 8 Foto: Instagram

"U stvari, on nas je upoznao još 2013. godine, ali ja sam tada bila pred udajom, pa sam potpuno drugačije gledala na muškarce. Kada je saznao da sam razvedena, Filgud je odmah krenuo u akciju, a ja nas se nisam ni setio ( Smeh) Kada sam otišla od kuće, pomislila sam: „Oh, idem na jedan sat“, i ostali smo skoro šest sati. (Smeh). Malo po malo, zbližili smo se. u ljubavi. Možda je preterivanje da kažem da sam je izgubio, ali kada nekome bezrezervno veruješ i misliš da je ono što imaš zauvek, a onda se sve raspadne, normalno je da postaneš mnogo oprezniji. Međutim, Bog sve stavlja na svoje mesto“, rekla je ona. je u intervjuu Katarina.Prošle godine su dobili sina kome su dali staro srpsko ime Vukman.

U julu 2007. Katarina je dospela u centar medijske pažnje pošto je spasila život čoveku koji je želeo da skoči sa Brankovog mosta. Katarina ga je ubedila da to ne čini, a on joj je pružio ruku i sišao sa ograde.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.