OVO MU JE SADAŠNJA SUPRUGA! Pesma je proizašla iz tuge: Folk pevač za Espreso otkrio da li pati za bivšom! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

niste znali!

OVO MU JE SADAŠNJA SUPRUGA! Pesma je proizašla iz tuge: Folk pevač za Espreso otkrio da li pati za bivšom! (FOTO)

Otkud baš ove reči?

Objavljeno:

"Moja tuga nikad nije prestala" - ovo su reči nove pesme folk pevača Dragana Krstića Crnog za pesmu "Treća zima bez tebe".

1 / 3 Foto: Printscreen

Pošto je sam Crni autor ove numere, mi smo ga pitali da li je možda nekada patio zbog neke bivše ljubavi i da li mu je to nesrećna ljubav bila inspiracija da napiše ovu pesmu.

– Nije pesma proizašla iz patnje za nekim, već jednostavno zadnji period, korona, nije se radilo i tako nagomilalo se negativnih dešavanja, pa samim tim lepi stihovi uvek i dolaze iz tuge - otkrio je Crni za Espreso.

Inače, da podsetimo da je folk pevač nedavno u Beogradu organizovao promociju ovog singla. On je tom prilikom imao podršku i svoje sadašnje supruge Smilje kao i svoje dece. Mi smo ga pitali i u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom i da li su ostali u korektnim odnosima nakon razvoda.

– Duga je to i opširna tema, priča, ali uvek sam za lep odnos sa svakim, a kamoli sa majkom moje dece, samo što za dobar odnos treba dvoje, ali zasad je sve u redu. Dva divna, pametna sina imam sa predzadnjom suprugom - rekao nam je Crni.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.