MESEC DANA JE BIO ZATVOREN: Nakon svega, folk pevač konačno u javnosti! (FOTO)
Foto: Espreso

promena!

MESEC DANA JE BIO ZATVOREN: Nakon svega, folk pevač konačno u javnosti! (FOTO)

Za Espreso otkriva kako mu je sada.

Objavljeno: 19:39h

Folk pevač Dragan Krstić Crni će sigurno želeti da protekle godine zaboravi što pre.

Naime, na početku pandemije virusa korona, on je bio van Srbije, ali je njegov povratak u zemlju tada obeležilo niz peripetija. Na kraju je morao mesec dana da bude u karantinu, iako tada nije bio zaražen virusom korona. A i virus ga nije zaobišao. Prošle godine godine se zarazio nakon svega.

Dragan Krstić Crni
foto: Privatna Arhiva

Crni je nedavno negodovao zbog toga što Miljana Kulić i druge rijaliti zvezde postaju pevačice.

– Ovo je slično kao i sa pokojnim Ekremom, ali nekako njega mi je žao bilo, jer je on bio dobar neiskvaren čovek, ali uhvaćen u mašinu i bio je samo igrač koji je drugima donosio novac. Ja uvek kažem da svako ima pravo pod ovim nebom se bori za svoj život, ciljeve, ali sve mu jeb*m, ako smo civilizovano društvo, pa mora biti neki red, neki zakon, jer ovo je uništavanje morala, intelekta, celokupnog društva. Kao što sam već ostavio jedan komentar, prvo smo imali upad u estradu mnogih nepevača, pa smo to nekako prihvatili, pa onda dođoše neki autotjuneri, pa i to prihvatismo, e je*i ga ovo sad već ubija i ovo malo razuma što je ostalo. U svakom slučaju ja skidam kapu i njoj i svakom ko na takav način ima uspeh, ali se brinem za publiku, za moje kolege sa karijerom i bogom danim glasom za sebe, to je problem. Zamisli puna diskoteka, ona nastupa i sledeći vikend na primer u istom lokalu nastupa Čolić? Zar ne bi pitao publiku: "Šta je sa vama?" ? Eto to je to, idemo dalje, biće Miljana još, a proći će svi ti talasi, a kvalitet će ostati - rekao je Crni nedavno za Espreso.

1 / 5 Foto: Espreso

Međutim, to što su rijaliti zvezde počele da pevaju ne znači da se Crni predao i da je odustao od svoje muzičke karijere. On je večeras promovisao spot za novu pesmu koja se zove "Treća zima bez tebe".

– Veruj u sebe i rezultat mora doći, a to je baš sad - rekao je Crni, koji smatra da je njegov novi singl vrhunska pesma.

Pevaču podrđku pruža porodica sin i žena kao i veliki broj prijatelja.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.