MALO KO ZNA DA JE POZNATA GLUMICA ĆERKA NAŠEG FOLK PEVAČA: Kemal otkrio sve o NJIHOVOM ODNOSU, a ŠUŠKALO SE SVAŠTA
Kemal, Foto: Dragan Kadić

au, ČOVEČE!

MALO KO ZNA DA JE POZNATA GLUMICA ĆERKA NAŠEG FOLK PEVAČA: Kemal otkrio sve o NJIHOVOM ODNOSU, a ŠUŠKALO SE SVAŠTA

Priznata je u svetu glume!

Objavljeno: 11:13h

Folker Kemal Malovčić retko kada u javnosti pokazuje svoju najstariju ćerku Editu.

Sa popularnošću su, u Kemalovom slučaju, dolazile i žene. O njegovim ljubavima mnogo se pisalo, a on priznaje da ih je bilo mnogo. Prvi put se oženio 70-ih godina, a prvo dete, ćerku Editu dobio je 1978. godine. Ipak, sa prvom suprugom se razveo. Sličan scenario desio se i sa drugom suprugom, a treću sreću je pronašao pored Fadile Malovčić s kojom ima troje dece, sinove Dženana, Kenana i Adina.

Malovčić je poznat i po tome što uvek otvoreno govori o situaciji na estradi, kolegama i svim pratećim elementima tog posla. Spreman je da pomogne kolegama za koje smatra da imaju kvalitet, a s druge strane se ne libi da negativno iskomentariše one čije radove ne ceni.

Kemal Malovčić
foto: Print Screen Youtube/kemal malovcic

Premda je Edita danas uspešna mlada žena, u medijima se mnogo pisalo o njenom odnosu sa ocem. Naime, jednom prilikom je priznala da ga pamti samo po lošem. S obzirom da je odrastala u Beču, a Kemal živeo i radio u Beogradu, bili su razdvojeni dugi niz godina. Čini se da mu Edita nije oprostila neke momente iz prošlosti, zato su njene izjave o ocu bile veoma oštre. Naime,Edita Malovčić je poznata i priznata glumica kako u Nemačkoj tako i u Austriji, cenjena među kolegama, a da se ne stidi niti oca niti njegove karijere, potvrda je to, što se na svakoj odjavnoj špici filma ili serije u kojoj glumi njeno ime pojavljuje sa punim prezimenom - Malovčić.

1 / 3 Foto: Dragan Kadić

-Edita zaista mnogo radi, u svakodnevnim je obavezama, pa tako da njen dan traje i 48 sati ne bi joj bilo dovoljno da sve to proprati. Trenutno se priprema za jedan muzičko-plesni šou na jednom od najgledanijih televizijskih programa u Austriji, čuveni „Wiener Opernball“. Ja sam sedeo sa mojim prijateljima u bašti jednog restorana kada je ona naišla sa njenim plesnim partnerom. Ona je mene prva ugledala i prišla mi. Nas dvoje se redovno čujemo telefonom, redovno me pita za moje i zdravlje moje ostale dece. Edita je moje prvo dete i ona je moja ćerka, koju ja nezmerno volim, a posebno sam ponosan na njen uspeh. Povukla je tu neku umetničku žicu na mene - ponosno je rekao Kemal Malovčić.

Na pitanje zbog čega neki mediji stalno potenciraju na tome da nisu u dobrim odnosima, Kemal je odgovorio:

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/edita_malovcic

- Ma, bolje bi im bilo da medijski počiste sve te razvode brakova, narkomansku decu pevača i pevačica, ali i samih pojedinih pevača narkomana i alkoholičara, pa onda da pišu o meni i mojoj deci. Edita i ja smo se dogovorili da čim i meni i njoj vreme to dozvoli, a to će biti uskoro, jer ja sam čovek u godinama, da video zapisom ovekovečimo moju staru pjesmu „Čuvaj draga našu kćerku“ iz 1979. godine, a koju sam svojevremeno bio i posvetio mojoj Editi - zaključio je pevač za „Express tabloid“.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso/Express tabloid)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.