"LUKAVA BRENA NAVIKLA SAMO NOVAC DA GRABI"! Poznati pevač PONIZIO PEVAČICU DO SRŽI, pokidao BRUTALNIM PROZIVANJEM!
Foto: Printscreen

au!

"LUKAVA BRENA NAVIKLA SAMO NOVAC DA GRABI"! Poznati pevač PONIZIO PEVAČICU DO SRŽI, pokidao BRUTALNIM PROZIVANJEM!

Nije ovo nije očekivao..

Objavljeno:

Kemal Malovčić, pevač i nekadašnja zvezda Južnog vetra, prokomentarisao je da je Lepa Brena jedna od najštedljivijih na estradi, kao i to da je navikla da grabi novac.

Kemal Malovčić
foto: Dragan Kadić

- Ima novca ona lukava Brena, ona je sav svoj život programirala da samo grabi i da ima. Ali, neka, sada se pokazalo ispravnim. Sve ostao je puklo - rekao je on i nadovezao se na to da je Vera Matović jedna od najpoštenijih na estradi.

- Jedino za koga bi mogao da garantujem da je karijeru gradila bez ikakvih afera je Vera Matović. Živela je, radila i putovala sa suprugom. Oni su porodični ljudi, gradili karijeru i stvarali porodicu. Ako, nije pomogla nikada nikom, nije ni odmogla - zaključio je pevač.

Vera Matović
foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Kemal je nedavno izjavio kako planira da rasproda svu imovinu u Bosni.

- Prvo prodajem prostor u kojem se nalazila diskoteka, a to je baš poveliko imanje. Na gornjem spratu je stambeni deo, a na donjem diskoteka. U diskoteci se nalazi i pokretna bina, kompletan inventar, dakle onaj ko se odluči na kupovinu, ima sve spremno za rad. Oko diskoteke se nalazi i 11 duluma zemlje, ima veliki parking. To sve može da se okrene i u neke druge namene. Sve kompletno je na meni, dakle pri prodaji ne bi bilo nikakvih problema.

(Espreso.co.rs/Exprestabloid)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.