CELA GLAVA U ZAVOJIMA! Oglasila se Snežana Dakić posle napada, evo zbog čeka je pogođena kamenom! (VIDEO)
Foto: instagram/snezanadakic

šok!

CELA GLAVA U ZAVOJIMA! Oglasila se Snežana Dakić posle napada, evo zbog čeka je pogođena kamenom! (VIDEO)

Voditeljka završila u Urgentnom centru

Objavljeno:

Mnogi su ostali bez reči pošto se pročulo da je voditeljku Snežanu Dakić neko pogodio kamenom u glavu. S povredama, ona je završila u Urgentnom centru, a pošto joj je ukazana pomoć, sa zavojima na glavi se oglasila putem društvene mreže Instagram i progovorila, između ostalog, i o napadaču.

- Dragi svi, htela bih da vam kažem da sam dobro, hvala Bogu. Zadobila sam lakšu povredu glave, sve je okej sa kostima i krvnim sudovima... Hvala što ste brinuli i što ste se javljali. Hvala što se nudili pomoć. Hoću samo da kažem da sam dobro i da je sve uredu - naglasila je Snežana.

Parfem je bio „okidač"?

- U pitanju je nepoznati napdač koji čak mislim i da ne zna ko sam ja, iznervirao ga je mirs mog parfema - objasnila je ona, koja se u opisuz svoje objave posebno zahvalila komšiluku.

- Hvala svima. Dragim komšijama koje su me odmah dovezle i ljubaznom i efikasnom osoblju Urgentnog centra. Hvala svima vama što brinete i šaljete ljubav - poručila je Dakićeva.

Bonus video:

01:13

ŽENA MORA DA UZME STVAR U SVOJE RUKE JER JOJ VREME PROLAZI! Snežana Dakić iznenadila savetom: Otvoreno tražite priliku za BRAK

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.