VIŠE NE MOŽE NIŠTA DA SAKRIJE! Snežana Dakić je OVU OSOBU ČUVALA SAMO ZA SEBE: Znate li ko joj je majka? (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

paparaco

VIŠE NE MOŽE NIŠTA DA SAKRIJE! Snežana Dakić je OVU OSOBU ČUVALA SAMO ZA SEBE: Znate li ko joj je majka? (FOTO)

Dakićeva važi za jednu od najzodnijih voditeljki na našim prostorima, vodi zdrav način život i neguje svoj izgled.

Objavljeno: 23:20h

Na „Svetski dan ćerki“ videli smo kako izgleda majka Snežane Dakić. Televizijska zvezda, lajfkouč i NLP praktičar, a nadasve dama u trendu, povela je mamu u obilazak velikog beogradskog šoping-centra, i verujemo da su obe uživale u ovoj avanturi.

Društvo im je pravio simpatični ljubimac, odnosno ljubimica, koja je, baš kao njena vlasnica, bila odevena po poslednjoj modi.

„'Svetski dan ćerki'. Nas tri. I vi ste nečija ćerka“, poručila je Snežana na „Insta-storiju“ uz fotografiju malog, ali odabranog ženskog društva.

Snežana Dakić
foto: Instagram

Dakićeva važi za jednu od najzodnijih voditeljki na našim prostorima, vodi zdrav način život i neguje svoj izgled, a mi smo se danas uverili u to kada smo je uslikali u jednom tržnom centru.

Ona je svojevremeno imala i vredan savet za sve svoje pratiteljke kada je ishrana u pitanju.

- Najsigurnije je jesti manje, tačnije preispitati namirnice koje jedemo, a ne idu nam u prilog. Bolje je zameniti ih drugim, korisnijim, sa manje kalorija, a isto su ukusne i lepo zasite. I to je teško - zahteva promenu navika, deranzira, neurotizuje... Ali dugujemo to sebi: svom telu, jetri, slezini, gušterači, želucu, srcu, arterijama, mozgu... Ne odustajte od sebe. Nikad nije kasno da se promene navike. Potreban je 21 dan da bi se usvojila nova navika. Nemojte da se tešite hranom. Slaba je to uteha kad se nagomilaju masti... - napisala je Snežana.

1 / 4 Foto: Espreso

Bonus video:

10:42

BILA SAM PRESTRAVLJENA Snežani Dakić se pojavio celutlit sa prednje strane butine u trudnoći, a sad je POSLALA ŽENAMA SNAŽNU PORUKU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.