OTKRIVENA POZADINA ODNOSA! Laušević u pohotnom zanosu sa SUPRUGOM PRIJATELJA: Posle niza godina, fotka DOKAZA!
Foto: Beta/MilanObradović

šok

OTKRIVENA POZADINA ODNOSA! Laušević u pohotnom zanosu sa SUPRUGOM PRIJATELJA: Posle niza godina, fotka DOKAZA!

Zapravo tračak sumnje pojavio se nakon što je nedavno sasvim slučajno isplivala fotografija na kojoj Žarko Snežanu ljubi.

Objavljeno: 18:19h

Istina je da je tokom mlađih dana emotivni život Žarka Lauševića bio vrlo buran. Talenat, dobro držanje, odlične uloge i popularnost pružili su glumcu sa Cetinja brojne pogodnosti, između ostalog, bolji tretman kod dama. Pažnja žena Žarku je veoma prijala i sa tim je umeo da se nosi.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Ženio se dva puta, jednom Majom Laušević sa kojom je proveo16 godina, a zatim i Anitom Roganović sa kojom je u braku od 1999. U međuvremenu rodila se tu i po koja ljubav koja nije bila krunisana brakom zato nam nije bilo teško da poverujemo da je osim kolegijanog odnosa Laušević imao nešto više sa suprugom dobrog prijatelja Uliksa Vehmijua, Snežanom Bogdanović. Zapravo tračak sumnje pojavio se nakon što je nedavno sasvim slučajno isplivala fotografija na kojoj Žarko Snežanu ljubi.

Fotografija je nastala u periodu dok su Snežana i Žarko sarađivali na predstavi "Mačka na usijanom limenom krovu" Beogradskog dramskog pozorišta. Par iz kultnog komada, Megi i Brik, fotografisao se tada za sve magazine, a Žarko se na jednoj od slika za naslovnu stranu sa cenjenom koleginicom našalio poljubivši je. Odnos sa popularnim kolegom supruga Uliksa Fehmijua, produbila je u Njujorku gde ih je oboje sudbina odvela, te sada zasigurno mogu da kažu da su odlični prijatelji.

Bonus video:

02:25

Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.