ŠOK! OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA PEVAČA LUISA: Kada se to dogodilo imao je samo devet godina!
Luis, Foto: Zorana Jevtić

OVO NISTE ZNALI

ŠOK! OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA PEVAČA LUISA: Kada se to dogodilo imao je samo devet godina!

Udovica je govorila i o njihovom odnosu

Objavljeno:

Ljubiša Stojanović Luis poginuo je 31. jula 2011. godine u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Feketiću. Sahranjen je 4. agvusta 2011, u Borči.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Legendarni Ljubiša Stojanović kao mali, zbog veoma uspešnih imitacija Luisa Armstronga, dobio je nadimak po kom su ga kasnije svi znali – Luis. Pevač je, prema informacijama iz njegove biografije, tada imao svega devet godina, a njegov talenat bio je i lako uočljiv.

Ovaj detalj, pak, iako je imao četiri decenije dugu karijeru, mnogi nisu znali, ali su se svakako divili njegovom umeću – da savršeno balansira između narodne muzike i džeza. Tako je i stvorio svoj, jedinstveni pravac.

Udovica Ljubiše Stojanovića Luisa, Silvana, pričala je da je u odličnim odnosima sa decom preminulog pevača iz prethodnog braka, što je još jednom dokazala govoreći za njih sve najlepše.

- Mi smo u sjajnim odnosima, ja sam u korektnim odnosima sa njihovom majkom Dubravkom, viđamo se onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, znate da je ona u Minhenu. Uglavnom nije ovde, kad su neki porodični povodi, vidimo se - kaže Silvana za Blic.

Luis
foto: Printscreen/Youtube/volim pesme

- Mnogi pričaju vreme leči sve, kod mene je slučaj da vremenom postane lakše, a to mi je uvek na pameti. Ti verski rituali u prvih par godina su mi pomogli da se donekle pomirim sa činjenicom da ga više nema - rekla je ona dodavši da deci o ocu priča opušteno:

- Nikada sad nismo seli za sto i krenuli da pričamo o njemu, to uvek bude spontana varijanta. Baš smo neko veče sedeli Sergej i ja i on je napisao pesmu na engleskom jeziku i baš mi pesma liči na jednu Luisovu.

Bonus video:

02:03

NOVA INTERPRETACIJA LUISOVE PESME! Marko Luis OTKRIO - Evo šta ga najčešće pitaju vezano za pokojnog oca (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.