TRI PEVAČKE LEGENDE NA JEDNOM MESTU! Uspomena Marinka, Tome i Luisa dovela mnoge do SUZA! (FOTO)
Foto: © ATA Images, Youtube, Printscreen

tužno

TRI PEVAČKE LEGENDE NA JEDNOM MESTU! Uspomena Marinka, Tome i Luisa dovela mnoge do SUZA! (FOTO)

Tri maestra na jedno mestu. Retka fotografija Marinka, Luisa i Tome Zdravkovića nateraće vam suze na oči.

Objavljeno:

Javnost su proteklog vikenda potresle vesti o smrti legendarnog pevača Marinka Rokvića, koji je preminuo u 68. godini nakon duže borbe sa opakom bolešću. Kolege sa estrade, ali i brojni prijatelji i članovi porodice ne mire se sa velikim gubitkom, a putem društvenih mreža mnogi od njih podelili su fotografije kojima su evocirali najlepše uspomene na svog dragog prijatelja i kolegu.

Marinkov sin Nikola nikada nije krio koliko je ponosan na svoju porodicu i oca od kog je, kako je više puta isticao, nasledio najbolje osobine, a nije propuštao priliku da putem društvenih mreža podeli zanimljive detalje iz porodičnog života i Marinkove mladosti.

Nikola je, tako, jednom prilikom podelio retku fotografiju koja danas tera suze na oči. Naime, na njoj su tri legende naše narodne muzike – Marinko Rokvić, Ljubiša Stojanović Luis i Toma Zdravković, a fotografija nastala pre više decenija nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

“Kakve legende na jednoj slici”, “Skupa slika”, “Vrh fotka…3 maestra na jednom mestu”, “Uh koja ekipa”, samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije velikana koji su nas prerano napustili, ali za sobom ostavili neizbrisiv trag.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.