SVI SE PITAJU ŠTA JE SA ANOM MIHAJLOVSKI?! BUKVALNO NESTALA: Voditeljka se TRANSFORMISALA, konačno je VIDIMO!
Ana i Marijana, Foto: Printscreen Youtube

kakva promena!

SVI SE PITAJU ŠTA JE SA ANOM MIHAJLOVSKI?! BUKVALNO NESTALA: Voditeljka se TRANSFORMISALA, konačno je VIDIMO!

Ana ima troje dece, i potpuno se posvetila porodici.

Objavljeno:

Lepa voditeljka Ana Grubin, nekad Mihajlovski, proslavila se u emisiji "Leteći start" i prvom srpskom rijalitiju "Jednostavan život". Ona važi za jednu od najlepših voditeljki na srpskoj sceni, a izgleda bolje nego ikada.

Ana ima troje dece, i potpuno se posvetila porodici.

Nakon učešća u popularnoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" Ana se malo povukla iz javnosti, ali svi je i dalje pamte po emisiji "Leteći start" koju je vodila sa Milanom Kalinićem.

1 / 6 Foto: printscreen

U rijalitiju "Jednostavan život" potpuno je osvojila srca publike, a ona i Marijana Mićić su svojom neposrednošću, šarmom i s*ksi izgledom postale tiha patnja mnogih muškaraca u Srbiji.

Kako su domaći mediji preneli, voditeljka je nakon sedam godina stavila tačku na brak sa Mirkom Grubinom, a sami su se dogovorili oko alimentacije i starateljstva nad decom.

Ana je svojim dugim nogama i vitkim telom oduševila pratioce kada je nedavno objavila fotografiju u miniću na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Ana i Vuk Kostić su bili u vezi pre dve godine koja se neslavno završila. Domaći mediji su tada prenosili da je koronavirus bio zaslužan za prekid romanse.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Vuk i Ana se već dve nedelje uopšte nisu videli. Redovno se čuju, ali su rešili da naprave malu pauzu. Otkako je proglašeno vanredno stanje, oni su odlučili da se svako posveti svojoj porodici, a da vezu trenutno stave na stend-baj. Vuk je veoma privržen majci, naročito zato što nakon očeve smrti brine o njoj. Budući da je starija populacija najugroženija, on ne želi da svojom neopreznošću ugrozi majku – ispričao je izvor blizak paru za "Vip Svet" a prenosio "Blic" i dodao:

– Zato je odlučio da bude u izolaciji, da se ne kreće po gradu, pa čak i da se ne viđa sa Anom. Sa druge strane, ona ima troje dece, dve ćerkice i sina, pa ni njoj nije do izlazaka, osim što mora do prodavnice ili apoteke. Nije to ništa čudno. Oni su odgovorni ljudi, imaju svest o ozbiljnosti stanja u kom se nalazimo i bezbednost porodica su stavili ispred svojih želja.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.