ŠTA SE DESILO SA ANOM MIHAJLOVSKI? Duži period se skrivala u kući, sada je izašla u javnost i ZABEZEKNULA IZGLEDOM
Foto: Printscreen Youtube

au!

ŠTA SE DESILO SA ANOM MIHAJLOVSKI? Duži period se skrivala u kući, sada je izašla u javnost i ZABEZEKNULA IZGLEDOM

Nikada ne bi ste rekli da je to ona!

Objavljeno: 10:15h

Voditeljka Ana Mihajlovski dugo nije viđena u javnosti, naročito otkad je raskinula vezu sa glumcem Vukom Kostićem, a sada se pojavila na koncertu Marije Šerifović.

Ana Mihajlovski
foto: Instagram printscreen

Ana Mihajlovski došla je na Šerifovićkin treći koncert u nizu koji pevačica održava u prestonci. Sudeći po fotografijama Ana je potpuno promenila svoj izgled, iz plavuše je prešla u brinetu, na koncert došla bez trunke šminke, potpuno prirodna u tamnoj garderobi da je bukvalno niko nije prepoznao.

Voditeljka je bila fenomenalno raspoložena, a za domaće medije rekla je kako je iz kuće mogla izvući samo Marija.

Na istom koncertu, pojavila se i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je na svom Instagram nalogu podelila snimak s koncerta gde je pohvalila Šerifovićevu.

1 / 5 Foto: Youtube

Podsetimo, Ana i Vuk Kostić su bili u vezi pre dve godine koja se neslavno završila. Domaći mediji su tada prenosili da je koronavirus bio zaslužan za prekid romanse.

– Vuk i Ana se već dve nedelje uopšte nisu videli. Redovno se čuju, ali su rešili da naprave malu pauzu. Otkako je proglašeno vanredno stanje, oni su odlučili da se svako posveti svojoj porodici, a da vezu trenutno stave na stend-baj. Vuk je veoma privržen majci, naročito zato što nakon očeve smrti brine o njoj. Budući da je starija populacija najugroženija, on ne želi da svojom neopreznošću ugrozi majku – ispričao je izvor blizak paru za "Vip Svet" a prenosio "Blic" i dodao:

– Zato je odlučio da bude u izolaciji, da se ne kreće po gradu, pa čak i da se ne viđa sa Anom. Sa druge strane, ona ima troje dece, dve ćerkice i sina, pa ni njoj nije do izlazaka, osim što mora do prodavnice ili apoteke. Nije to ništa čudno. Oni su odgovorni ljudi, imaju svest o ozbiljnosti stanja u kom se nalazimo i bezbednost porodica su stavili ispred svojih želja.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.