PLJASNULO HILJADU EVRIĆA KO OD ŠALE! Video sa Željkom Mitrovićem ZAPALIO mreže, čovek CEPA OPERU ko PAVAROTI! VIDEO
Foto: Printscreen Tviter

hit

PLJASNULO HILJADU EVRIĆA KO OD ŠALE! Video sa Željkom Mitrovićem ZAPALIO mreže, čovek CEPA OPERU ko PAVAROTI! VIDEO

Oduševljen kreativnošću i idejom!

Objavljeno: 08:05h

Vlasnik kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović, juče je na svom Instagram nalogu podelio video-snimak koji je napravio čuveni Lemax i poručio mu je da je on dobitnik nagrade od 1.000 evra.

U video-snimku je na šaljiv način prikazano sve ono što Mitrović poslednjih godina radi i stvara, od dronova do Pinkomobila koji je predstavljen pre nekoliko meseci. Za ovaj kreativni video iskorišćena je scena iz crtanog filma "Looney Tunes" u kojoj crtani lik Duško Dugouško diriguje u operi.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Mitrović je predstavljen kao pevač, a tokom izvođenja numere, zgrada opere se ruši, zbog čega je prvi čovek Pinka napisao kako peva kao slavuj. Mitrović je dodao i da i ovog meseca, nagradu od hiljadu evra dodeljuje Lemaxu za najbolji mim.

- I ovog meseca nagradu od hiljadu evra za najbolji mim, dodeljujem Lemaxu! Ali pevam, tebra, kao slavuj - napisao je Mitrović.

Podsetimo, Željko Mitrović je tokom prošle godine pokrenuo akciju u kojoj poklanja 1.000 evra autoru najduhovitije video-parodije na njegov račun.

Podsetimo, vlasnik Pink televizije Željko Mitrović svakodnevno se trudi da obraduje mališane iz domova za nezbrinutu decu.

U toku leta deci koju su ostavili roditelji ili zbog drugih razloga ostali bez roditelja, Željko šalje na letovanje, a u toku zime šalje ih na zimovanje. Mitrović je u sklopu akcije "Zimovanje za sve" obezbedio zimovanje za 220 mališana iz domova za nezbrinutu decu.

Željko je zimus ispratio prvu grupu dece na zimovanje na Divčibare.

Mitrović raznim akcijama se već godinama trudi da ulepša život onih najmlađih koji nemaju roditelja, a za "Pink" je otkrio da je i zbog primera u svojoj porodici on posebno vezan za ovu decu.

- Ja sam izuzetno emotivno vezan za ovu celu priču pre svega iz razloga što je moj otac rastao bez roditelja i bio je u Kazneno-popravnom domu "Vasa Stajić". Po njemu je i rađen film "Sivi dom". Tako da ja imam prema ovoj deci poseban emotivni status, ali evo vidite deca su raspoložena, svi su srećni, veseli. Trudiću se da ih obiđem u toku nedelje - rekao je Željko.

Bonus video:

00:06

MITROVIĆ OBJAVIO HIT SNIMAK: Jedan zet mi je Amerikanac, a drugi Rus, ali samo Srbija zna da igra!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.