NEDAVNO UHVAĆEN KAKO SE PIJAN TETURA PO ULICI, A SADA POLICIJA NE MOŽE DA GA PRONAĐE?! Novi detalji skandala RAĐEN!
Rađen, Foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

OVO NISTE ZNALI

NEDAVNO UHVAĆEN KAKO SE PIJAN TETURA PO ULICI, A SADA POLICIJA NE MOŽE DA GA PRONAĐE?! Novi detalji skandala RAĐEN!

Vaterolo reprezentativac nije pronađen u stanu u kom živi sa devojkom.

Objavljeno: 13:04h

Srpski vaterpolista Nikola Rađen pretukao je jutros devojku M.R, saznaje Kurir.

Radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 sati da je devojka Milica R. (30) došla i požalila se da je Rađen pretukao.

Dolaskom na lice mesta, Milica je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Nikola Rađen pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Vaterolo reprezentativac nije pronađen u stanu u kom živi sa devojkom.

Nikola Rađen u ranim jutarnjim časovima nasrnuo je na devojku Milicu Ristić, a kako saznaje Informer, odtada mu se gubi svaki trag:

- Jutros u 04.45 časova na benzinskoj pumpi u usla je Milica Ristic uplakana i radnici ispričala da ju je u stanu pretukao decko. Kada ju je radnica upitala ko ti je dečko, sto te je tukao, rekla je samo Rađen vaterpolista, pozovite policiju. Kad je došla patrola ona im je ispričala da ju je u stanu nakon svađe, Rađen udario nekoliko puta u glavu i telo... Imala je vidne povrede i masnice ispod levog oka i otekline na tom delu lica, crvenilo, rasekotinu donje usne... Patrola je otišla na tu adresu, ali vaterpoliste nije bilo. Milica otisla u Urgentni centar gde su joj konstatovane povrede, ali ne želi da podnese prijavu - kazao je izvor sa mesta događaja.

Podsetimo, Milica i Nikola u vezi su nekoliko godina, a on je jednom prilikom za Informer izjavio da planiraju venčanje:

Nikola Rađen, Ana Kokić
foto: Damir Dervišagić

- Na privatnom planu kod mene je sve super, ne žalim se. Ima vremena za svadbu sa Milicom. Živimo zajedno, polako, nigde ne žurimo - kaže Nikola za Informer.

Inače, Rađen je krajem 2021. godine uhvaćen je kako pod dejstvom alkohola šeta ulicom, te jedva stoji na nogama o čemu se danima pričalo.

Kamere "Paparaco lova" tada su zabeležile kako pripit ulazi u automobil na mesto suvozača, jer nije bio sposoban za vožnju, dok se sve vreme odlično zabavljao na ulici.

1 / 3 Foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Nikola se tada potpuno opustio, te nije mario za poglede znatiželjnih.

Podsetimo, Rađenova devojka Milica koju je tukao ima vidljive povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila i rasekotinu donje usne u levom uglu. Na lice mesta izašla je i ekipa Hitne pomoći i povređenu Milica R. uputili u UC.

Devojka Milica R. nije želela da podnese prijavu za navedeni događaj.

Bonus video:

00:39

BIVŠEM MUŽU IMALA DA PORUČI SAMO JEDNO! Ana Kokić OGLASILA se za Kurir TV nakon što je otkriveno da Rađen ima NOVU LJUBAV

(Espreso/Kurir/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.