ANA KOKIĆ JE OVAKO GOVORILA O RAĐENOVOJ DEVOJCI: Neću da ZALAZIM u NJIHOV ODNOS!
Ana i Rađen, Foto: Damir Dervišagić

OVO NISTE ZNALI

ANA KOKIĆ JE OVAKO GOVORILA O RAĐENOVOJ DEVOJCI: Neću da ZALAZIM u NJIHOV ODNOS!

Vest da je prebijena je šokirala mnoge

Objavljeno: 12:16h

Kako su saznali mediji, vatrepolista je jutros pretukao svoju devojku, pevačicu Milicu Ristić koja je slučaj prijavila policiji

Jutros je u medije dospela vest da je sportista Nikola Rađen navodno pretukao svoju devojku, pevačicu Milicu Ristić.

Inače, ovo je Rađenova prva izabranica koju je posle braka sa pevačicom Anom Kokić predstavio javnosti, a ovako je ona nedavno pričala o Milici.

- Milicu sam upoznala i mislim da je divna. U njen i Nikolin odnos ne bih zalazila, međutim, od izuzetne mi je važnosti kako se ona ophodi prema mojoj deci kada su zajedno - govorila je Kokićeva tada i otkrila kako su njene ćerke prihvatile da je njihov tata u vezi sa drugom ženom.

1 / 5 Foto: printscreen

- Shvatile su da su to normalne stvari, da je to sve život i normalno su to prihvatile. Sa decom je potrebno o svemu otvoreno pričati. Ne sme se od njih ništa kriti, lagati ih niti im predstavljati kao nešto strašno - rekla je Ana, pa priznala da su ona i Nikola posle razvoda obavili ozbiljan razgovor kako bi se dogovorili oko načina vaspitavanja i odgajanja naslednica.

- Nakon odluke o razvodu imali smo jedan divan razgovor gde smo se složili da je zbog ćerki poželjno da sve što je bilo među nama ostavimo po strani. Muž i žena smo bili, to ne moramo više biti, ali ne možemo prestati ni da budemo njihovi mama i tata - pričala je Ana tada.

- Nisu njih dve tražile da se rode, nisu birale roditelje niti su dužne da trpe naše nesuglasice. One su devojčice koje treba da izrastu u dobre ljude, a ko će u tome najbolje da im pomogne ako ne nas dvoje. Osluškujemo njihove želje, normalni smo i zreli ljudi i za sada savršeno funkcionišemo - rekla je Ana Kokić za „Stori“, dok je potom jednom prilikom istakla da će uvek ostati u prijateljskim odnosima sa Nikolom.

1 / 5 Foto: Espreso

– On čovek vrlo dobro zna šta radi u životu, i ja mogu samo da mu želim sve najbolje, kao što mu i želim. Ja sam više puta rekla da sam mu ja uvek bila prijatelj i sada sam mu prijatelj i uvek ću mu to biti, to je čovek sa kojim ja imam decu i ne postoji ništa što može da naruši taj odnos – kaže Ana za Kurir.

Podsetimo, radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 da je mlada pevačica došla i požalila se na čitavu dramu.

Dolaskom na lice mesta, prema daljim napisima, Nikolina devojka je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu, piše „Kurir". Navodno, ona ima vidljive povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila, i rasekotinu donje usne u levom uglu.

Bonus video:

03:09

OVAKO JE NAJBOLJE! Ana Kokić progovorila o odnosu sa bivšim mužem Nikolom Rađenom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.