UVUKLA SE U MREŽU A ISPOD SAMA GOLOTINJA: Zbog Teodore Bjelice, pritisak SKAČE NA PRVU, dok zavodljivo PUŠI CIGARU!
Foto: Instagram

zaintrigirala

UVUKLA SE U MREŽU A ISPOD SAMA GOLOTINJA: Zbog Teodore Bjelice, pritisak SKAČE NA PRVU, dok zavodljivo PUŠI CIGARU!

Posebno je intrigantna poza u kojoj pali cigaretu na plamen sveće ispred ogledala.

Objavljeno: 20:15h

Mlada glumica Teodora Bjelica gostovala je sinoć u jednoj popularnoj emisiji, a na njenu pojavu retko ko može ostati ravnodušan.

Najpre smo za nju čuli kao za ćerku glumice Gordane Bjelice, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji "Srećni ljudi", da bi, potom, njena karijera krenula uzlaznom putanjom. Sarađivala je sa Sekom Sablić, Cecom Bojković i Markom Janketićem u seriji "Tri muškarca i tetka", a pojavila se i u filmu ''Južni vetar'' rame uz rame sa Milošem Bikovićem. Nju ćemo uskoro gledati u popularnoj seriji ''Aviondžije''.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/teodorabjelica

Dok niže uspehe u svetu glume, ona je podjednako zastupljena i u svetu mode u kom teško koja glumica može da joj parira. Ona na svom Instagram profilu redovno kači fotke sa raznih fotošutinga, a poslednji koji je privukao pažnju jeste fotkanje za američki modni magazin Gladys.

Ona je pozirala ispred svećnjaka sa maskom u izazovnoj mrežastoj haljini kroz koji se vidi donji veš koji je naglasio obline kojima se može pohvaliti. Posebno je intrigantna poza u kojoj pali cigaretu na plamen sveće ispred ogledala.

Bonus video:

02:56

OSLANJALI SE NA VETERANE: Jokić, Bogdanović, Bjelica i Marjanović otkrili ko im je pomogao na početku NBA karijere

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.