"BILA SAM KIVNA NA ANU BEKUTU"! Nela za Espreso otkrila šta je zamerila koleginici!
Foto: instagram/nelabijanicc_official

espreso intervju!

"BILA SAM KIVNA NA ANU BEKUTU"! Nela za Espreso otkrila šta je zamerila koleginici!

Bori se i za njegovu muzičku karijeru!

Objavljeno: 18:53h

Folk pevačica Nela Bijanić je ponosna na svog sina Olivera Mijanovića, koji kao i ona zarađuje od muzike.

Oliver se pre dve godine takmičio u "Zvezdama Granda", ali tada nije došao do kraja i nije dobio ugovor i pesmu od "Granda" kao što su to dobili finalisti ovog takmičenja.

1 / 4 Foto: isntagram prinstcreen

– Oliver nije odustao od "Zvezda Granda" već je on u haotičnom stanju. Prošle sedmice je primio muzičku nagradu, počeo je svake nedelje da radi, dogovaramo da uđe u studio i da snimi pesmu. Nekako smo stavili akcenat i njegovu karijeru. Prošli vikend je pevao u Švajcarskoj, ovog vikenda putuje u Nemačku, onaj tamo u Austriju, više dete i ne viđam koliko radi. A šta se dešava sa "Zvezdama Granda"? Pa, ne znam da li će se ove godine ponovo prijavljivati. Ne mogu ništa da ti obećam zato što je on uveliko krenuo da gostuje po emisijama i da radi. Svakako da mu svaka reklama dobro dođe, ali ako krene da se takmiči onda tu treba mnogo odricanja, ne može da nastupa, mnogo se radi i ne znam da li bi mogao da isprati sve zajedno i nastupe i takmičenje - rekla je Nela za Espreso.

Jesi li bila razočarana možda u nekom trenutku što tvoj sin u jednom delu takmičenja nije dobio glasove tvojih kolega?

– Naravno da jesam, ali sam mnogo srećna i zadovoljna jer je gotovo iz dečje sobe otišao na onu "zmijsku" scenu i došao je do osmine finala. On je tada bio osoba koja nigde nije pevala i da onako peva... Mene je on mnogo iznenadio koliko on galopirajuće napreduje.

Ana Bekuta
foto: Ana Paunković

Je li se desilo da te je kasnije zvao neko od kolega koji su u žiriju "Zvezda Granda" i da ti je se možda izvinjavao što nije glasao za tvog sina i jesi očekivala možda izvinjenje od nekoga?

– U principu nemam ja šta da očekujem izvinjenje, ali da ti nešto kažem. Ja krećem od sebe, ja da je bilo dete od nekog mog kolege ili koleginice sa moje strane bi bilo uvek ispoštovano. Ja to tako gledam. Bila sam kivna na Anu Bekutu.

A je li te i dalje bole ti glasovi?

– Ma, ne! To brzo dođe i brzo prođe. Ja sam se saživela sa tim s obzirom na to koliko sam dugo na estradi. Srećna sam što ništa ne može da me slomi. Da podsetimo, Nela je bila među gostima juče na promociji koju je organizovao folk pevač Dragan Krstić Crni. Nela je na ovaj svečani događaj došla sa svojim pomenutim sinom koji je na početku borbe za svoje mesto na estradnoj sceni.

Bonus video:

11:53

Milica Pavlović, Katarina Živković, Tea Tairović, Džejla Ramović o knjigama

(Espreso/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.