OTKRIVENA POTRESNA TAJNA OMILJENOG VODITELJA! Borio se sa opakom bolešću, njegove tadašnje misli slamaju srce!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

dirljivo

OTKRIVENA POTRESNA TAJNA OMILJENOG VODITELJA! Borio se sa opakom bolešću, njegove tadašnje misli slamaju srce!

Voditelj je pobedio rak, a evo ko mu je bio podrška u najtežim trenucima.

Objavljeno: 10:24h

Dejan Pantelić jedan je od omiljenih TV lica svoh generacija, a voditelj se pre 9 godina suočio sa ozbiljnom bitkom za zdravlje. Naime, Dekiju Panteliću je 2012. godine dijagnostikovan kancer na krajnicima i od tog trenutka čitav život mu se promenio.

Bolest Dejana Pantelića narušila je stabilnost u porodici voditelja, te je on tražio snagu u svojim mislila, planirajući budućnost koju nije želeo da izgubi.

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - iskreno je ranije govorio Dejan Pantelić za "Story" .

Dejan Pantelić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

U tim danima, supruga Miona Dejanu je bila najveća podrška i pomogla mu je oko svega što ga je zadesilo, dok je istovremeno bila požrtvovana majka njihovoj deci.

- Zapravo, srce kao što je Miona. Nas dvoje smo toliko bliski, da neke stvari rešavamo bukvalno pogledom. Sazrevamo i rastemo zajedno sa našim klincima. Koliko god da mi je teško ponekad, srećnim me čini što ona i ja decu vaspitavamo onako kako su to radili naši roditelji. Važno nam je da budu stvarno dobri ljudi, da pomažu drugarima, da nisu agresivni, da se sa osmehom nose sa svime u životu, i to nije stereotip, zaista tako mislimo. Svojoj deci smo najbolji prijatelji, ali s autoritetom. Pomaže nam i to što smo Miona i ja mladi duhom, kao da smo juče izašli iz školskih klupa, znamo sve fore i fazone - pričao je za “Gloriju” voditelj.

Iako je porodica Pantelić prošla kroz velike muke, sada ne dozvoljava bilo kakvu negativnu energiju u svojim životima, te se neretko Dejan i Miona zajedno sa decom Vukašinom i Lanom osame u vikendici nadomak Beograda.

- Vukašin i Lana su veliki i mogu da ostanu sami na dva-tri sata, čak i u večernjim časovima. Umeju sami da se spreme za spavanje i sad nam je mnogo lakše nego ranije. Pošto nadomak Beograda imamo lepu oazu, mali plac koji zovem “kućerak na lakat”, kao iz Balaševićeve pesme, tamo najradije provodimo vreme s prijateljima. Volimo da tu pobegnemo od zidina i negativne energije. Ne samo da tu lošu odagnamo od sebe, već se napunimo onom pozitivnom - isticao je tada Pantelić.

Dejan Pantelić
foto: Zorana Jevtić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.