DEVOJČICA SA PEGICAMA POSTALA POZNATA STARLETA: Na njoj nema više ništa NAIVNO I DEČIJE, sva se IZOPERISALA!
Foto: Printscreen/Instagram

šok!

DEVOJČICA SA PEGICAMA POSTALA POZNATA STARLETA: Na njoj nema više ništa NAIVNO I DEČIJE, sva se IZOPERISALA!

Mlada starleta uživa u svakom koraku svog odrastanja

Objavljeno:

Njena majka je objavila sliku iz dečijih dana. Malu pegavu devojčicu danas niko ne može povezati sa provokativnom starletom.

Na njoj danas više ništa nije nevino i dečije, uprkos maloletnosti, pa joj svi zameraju plastične operacije i provokativno ponašanje. Međutim mlada Kajli ne haje za tračeve, ona živi svoj život zabavljajući se sa osam godina starijim muškarcem.

Na njoj danas više ništa nije nevino i dečije, još kao maloletnici svi su joj zamerali plastične operacije i provokativno ponašanje.

1 / 5 Foto: Profimedia

Podsetimo, rijaliti zvezda Kajli Džener zvanično je postala prva žena na svetu koja je dostigla 300 miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

Kako je dostigla tu brojku, Kajli se našla odmah iza fudbalera Kristijana Ronalda, koji broji čak 389 miliona pratilaca.

Nakon pauze od dva meseca, Kajli, koja čeka drugo dete s reperom Travisom Skotom, se vratila na Instagram na Badnje veče.

Takođe, u novogodišnjoj noći, ona se osvrnula na uspone i padove tokom prošle godine, posebno jer je 2021. godinu obeležio i skandal tokom Trevisovog nastupa, kada je tokom stampeda koji je nastao poginulo 10 ljudi, a na stotine je bilo povređeno.

- Kako se bliži 2022. razmišljala sam o protekloj godini i blagoslovima koje je donela, ali i bolu koji je nosila. Nikada neću zaboraviti ovu godinu i sve značajne promene koje je unela u moj život. Molim se da ova godina bude ispunjena s puno ljubavi za sve vas i nadam se da će svi ostati sigurni i zdravi - poručila je Dženerova tom prilikom.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.