KAJLI TRAŽILA ZABRANU PRILASKA! Opsednuti FAN je UZNEMIRIVAO ispred njenog DOMA!
Kajli Džener, Foto: Profimedia

STRAŠNO!

KAJLI TRAŽILA ZABRANU PRILASKA! Opsednuti FAN je UZNEMIRIVAO ispred njenog DOMA!

List za rezervaciju potvrđuje da je 23-o-godišnji čovek po imenu Džru Mesgan, uhapšen zbog prekršaja

Objavljeno:

Prema dokumentima preuzetih od strane E! News-a, zvezda rijalitija ,,U korak sa Kardašijanima" (,,Keeping up with the Kardashians") je dobila trajnu zabranu prilaska koja vredi pet godina. Zabrana je štiti od obožavaoca Džrua Mesgana, koji je navodno u nekoliko navrata da priđe milijarderki pored njenog doma.

Sudija je odredio obožavaocu da se drži podalje od Dženerke i da je ne uznemirava.

Kajli Džener je zamalo izbegla strašnu situaciju tokom prazničnog vikenda.

1 / 5 Foto: Profimedia

Prema TMZ-u, čovek je uhapšen ispred Dženerinog doma u Los Anđelesu u nedelju 26. decembra, nakon što je zvonio ispred njene kapije. Obezbeđenje je primetilo čoveka i pozvalo policiju, koja ga je uhapsila zbog kršenje zabrane prilaska koju je Kajli dobila protiv njega jer se ,,nekoliko puta" pojavljivao ispred njene kuće tokom prethodnih meseci.

List za rezervaciju potvrđuje da je 23-o-godišnji čovek po imenu Džru Mesgan, uhapšen zbog prekršaja. Trenutno čeka na isplatu kaucije od 20.000 dolara. Kajli Džener nije javno komentarisala njegovo hapšenje.

Kajli je 2019. godine podnela posebnu zabranu protiv drugog čoveka koji se pojavio ispred njenog doma. Čovek, koji je tvrdio da nije počinio prekršaj upadanja vozilom na prvatni posed i krivično delo unošenja krijumčarene robe u zatvor, bilo je određena jedna godina u zatvoru.

Bonus video:

00:09

PRVI SNIMCI JEZIVE NESREĆE NA PIJACI MERKATOR: Prvo se urušio krov a onda pao i plafon! 4 povređena, jednog izvlačili vatrogasci

(Espreso/ E! News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.