MILIJEV SIN JE MOŽDA I NAJLEPŠI TINEJDŽER U SRBIJI: Devojke, da li ste spremne? STIŽE FRAJERČINA! (FOTO)
Mili, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

opa

MILIJEV SIN JE MOŽDA I NAJLEPŠI TINEJDŽER U SRBIJI: Devojke, da li ste spremne? STIŽE FRAJERČINA! (FOTO)

Na vrhu rođendanske torte pored standardnog vatrometa i svećica našle su se krofne

Objavljeno:

Večerom u luksuznom prestoničkom restoranu sin Aleksandra Milića Milija, Markus Milić obeležio je 13. rođendan.

Zabavi, u čijem fokusu je bila bogata trpeza, prisustvovali su slavljenikovi školski drugovi, roditelji i sestra Mia, koja se čitave večeri od mlađeg brata nije odvajala, a čak mu je pomogla da oduva svećice sa rođendanske torte.

Osim tradicionalnog "kolača", koji se baš za tu priliku svake godine priprema, Markusove zvanice oduševio je izbor slanih specijaliteta.

1 / 7 Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Na stolu su se, između ostalog, našli plodovi mora, školjke, rakovi, sveža tuna, ajkula i druge omiljene namirnice lepuškastog slavljenika.

Mili nije štedeo pri organizaciji rođendana za naslednika. On i supruga Nina posebno su se potrudili da mezimcu ispune svaku želju, a jedan detalj je posebno obradovao novopečenog tinejdžera.

Na vrhu rođendanske torte pored standardnog vatrometa i svećica našle su se krofne, koje je konobar pred zvanicama prelio vrućom čokoladom.

Sin Aleksandra Milića Milija izuzetno je šarmantan, vaspitan i kulturan dečak, odličan je đak u školi, te ponosni otac svaku priliku koristi da u superlativu govori u njemu. Ne čudi, stoga, što mu je priredio zabavu za pamćenje.

Bonus video:

02:22

Mili diriguje pevačici u studiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.