BIVŠA DEVOJKA BAKE PRASETA U POZI KAO IZ FILMOVA ZA ODRASLE: Krenula je da PERVERZNO vuče BRUS a onda je sve ISPALO
Baka Prase i Anja Bla, Foto: Instagram

šok

BIVŠA DEVOJKA BAKE PRASETA U POZI KAO IZ FILMOVA ZA ODRASLE: Krenula je da PERVERZNO vuče BRUS a onda je sve ISPALO

Izgleda da Anja nije očajna zbog njihovog raskida, a fotke koje kači su zaista vrele

Objavljeno: 19:14h

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obrisao je zajedničke fotografije sa Anjom Blagojević, što je i ona učinila na svojim mrežama, kada su svi shvatili da su raskinuli.

Naime, iako su oboje na Instagarmu imali brojne zajedničke fotografije, sada se njihove uspomene ne mogu naći na njihovim profilima, a Baka i Anja i dalje se prate na pomenutoj mreži.

1 / 4 Foto: Youtube

Bogdan je na stori podelio i tužnu objavu u kojoj je naveo, između ostalog, da mu se godina završila užasno loše i teško, a da je počela još gore i teže, što će naknadno, kako je napisao, objasniti.

Anja Blagojević, bivša devojka Bake Praseta odnosno Bogdana Ilića kako mu je pravo ime, a koju na Instagramu mnogi prate pod pseudonimom Anja Bla, skinula se, a svi su se iznenadili njenom promenom.

Izgleda da Anja nije očajna zbog njihovog raskida, a fotke koje kači su zaista vrele.

Anja je, naime, promenila frizuru, a tokom priprema za večernji izlazak pokazala je novu haljinu koja joj je prekrivala grudi i donji deo tela. Anja je snimila i video u kom se uvija ispred kamere, a svi su ga pogledali s oduševljenjem.

1 / 2 Foto: Printscreen/intagram/anjabla

Anja je prikupila veliki broj pozitivnih komentara, ali i lajkova, pogotovu tokom vrele poze kada je krenula da prstima vuče brus, a grudi su se razbujale, te smo mogli da ih jasno vidimo.

Bonus video:

04:53

BAKA PRASE SUOČEN SA JAVNOM OSUDOM! Psiholog otkriva sve o digitalnom nasilju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.