ZVEZDA GRANDA PROGOVORILA O LOŠEM ODNOSU SA TETKOM BILJANOM SEČIVANOVIĆ! Nekada se OBOŽAVALE, a sada NE PRIČAJU!
Foto: Privatna arhiva

samo za espreso

ZVEZDA GRANDA PROGOVORILA O LOŠEM ODNOSU SA TETKOM BILJANOM SEČIVANOVIĆ! Nekada se OBOŽAVALE, a sada NE PRIČAJU!

Mlada pevačica je bila iskrena

Objavljeno: 11:38h
Milica Stanimirović

Nadica Sečivanović, bivša takmičarka „Zvezde Granda“ poreklom iz Mrčajevaca, sinoć je premijerno pokazala svoj prvenac na jednom beogradskom splavu. Promociju su prisutvovali članovi porodice, prijatelji kao i veliki broj kolega. Njena prva pesma „Folira“ preti da postane ozbiljan hit.

Biljana Sečivanović
foto: Privatna arhiva

U razgovoru za Espreso portal mlada pevačica je iskreno i bez zadrške odgovarala na pitanja o karijeri, „Zvezdama Granda“, novoj pesmi kao i o odnosu sa svojom tetkom, Biljanom Sečivanović, sa kojom više ne govori i nisu u dobrim odnosima.

Budući da nije uspela da ostvari neki bolji uspeh u takmičenju, jer ju je, kako ona kaže, trema „pojela“, Nadica je odlučila da gradi karijeru sama, nastupajući u klubovima, kao i raznim veseljima. Jednom prilikom srela je svoju mentorku Viki Miljković na aerodromu, a njene reči će pamtiti zauvek.

nadica sečivanović
foto: Privatna arhiva

„Srela sam je na aerodromu, sedele smo i pile kafu. I ona mi je rekla da više ne idem u „Zvezde Granda“ jer mene trema ubija i da se posvetim svom poslu na drugi način. Ona zna kakva sam ja bila na probama, u studiju, kada sam pevala pred njom i Tašketom, a ono na nastupu nije imalo veze sa vezom“, rekla je Nadica za Espreso.

U spotu za pesmu „Folira“ maneken je bio Nikola Đorđević, bivši zadrugar i bivši dečko Sanje Vučić. Zanimalo nas je da li su „sevale neke varnice“ između njih, budući da su oboje veoma atraktivni.

nadica sečivanović
foto: Printscreen Youtube

„Nikola je zgodan, krupan i visok dečko. Bilo je varnica, bilo je svega tu“, rekla je Nadica kroz smeh za naš portal, ali nije želela da otkrije detalje.

Ono što je najzanimljivije je da je njena tetka poznata pevačica,Biljana Sečivanović. Biljana je rođena sestra njenom ocu, a kako je i sama Nadica navela, uvek je bila uz nju i sestru, kako u detinjstvu, tako i kasnije u životu i karijeri. Međutim, jedna stvar je poremetila taj lep odnos, te one danas ne pričaju. Biljana nije bila na Nadičinoj promociji, a ni Nadica kod Biljane na svadbi.

Nadica je odlučila da za Espreso progovori o ovoj temi.

"Mnogo mi je teško da o ovome pričam. Svako od nas ima neki svoj život, ja svoj ona svoj, nismo se poklopile u nekim stvarima. Nisam bila pozvana na njenu svadbu...Ja smatram da ništa loše nisam uradila, nisam je osramotila, obrukala... Ona nije želela da idem u "Zvezde Granda", ali sam ja bila svojeglava. Opet, ja sam tada bila jako mlada, nisam razmišljala kao sad...", rekla je Nadica za Espreso.

POGLEDAJTE ŠTA JE JOŠ REKLA NADICA O TETKI BILJANI

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.