SRPSKA PEVAČICA OSTAVILA SINA ISPRED VRTIĆA!
Foto: Sonja Spasić

priznala

SRPSKA PEVAČICA OSTAVILA SINA ISPRED VRTIĆA!

- Svakog dana ustajem u 6:45. Taman sam mislila sin kreće u prvi razred, biće lakše, ali sve ispočetka.

Objavljeno: 19:14h

Pevačica Katarina Sotirović nakon 14 godina braka razvela se od košarkaša Aleksandra Rašića sa kojim ima dvoje dece, a sada je govorila o pojedinim detaljima iz privatnog života.

Katarina kaže da se ne kaje zbog odluke o razvodu.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

- Ne kajem se zbog takve odluke, jer da nisam to uradila ne bi ništa bilo ovako. Usijana glava bila, ali iz tog braka imamo dvoje divne dece, naravno da postoji žal što sam u tom momentu otišla i što me nije bilo i razmišljanje šta bi bilo da sam ostala - priznala je Katarina za "Grand Online" i dodala:

- Živeli smo u Rumuniji kada je David imao godinu dana, ali sam imala podršku od Saše koji mi je rekao da iskoristim priliku i vratila sam se na svoje, u posao, u muziku, i sada uživam.

Pevačica je ispričala i jednu situaciju na koju nije ponosna.

- Svakog dana ustajem u 6:45. Taman sam mislila sin kreće u prvi razred, biće lakše, ali sve ispočetka. Čista logistika, vozi svuda, bukvalno živim u kolima, samo dovozim i odvozim. Jedan dan smo zaboravili Davida. Nije ušao u kola, ćerka i ja smo ušle i ona se dere: 'Mama, David!', ja vidim nema ga, odmah u rikverc, a on ispred vrtića stoji, gleda me. Šta ćeš, živ čovek, dešava se - priznala je Katarina.

Katarina Sotirović
foto: Sonja Spasić

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.