ŠOK SAZNANJE! Naš glumac 7 godina KRIO da se RAZVEO od žene: Borili se za POTOMSTVO, a ovako ONA IZGLEDA!
Ljubomir, Foto: Ana Paunković

šta se dešava?

ŠOK SAZNANJE! Naš glumac 7 godina KRIO da se RAZVEO od žene: Borili se za POTOMSTVO, a ovako ONA IZGLEDA!

Mediji slabo znaju o njegovom životu

Objavljeno: 18:20h

Iako Ljubomira Ljubu Bandovića gledamo gotovo svakodnevno: on je jedna od najvećih zvezda srpskog pozorišta, filma i televizijskih serija, o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo. Čuveni glumac uvek je raspoložen da priča o svom poslu, ali o sebi daleko od kamera i teatra, za razliku od nekih kolega, ne priča.

Glumac je sa izabranicom Tatjanom u braku bio od 2004. godine, a ona se bavi slikarstvom.

Velika glumačka zvezda o svom privatnom životu retko govori. O njegovom braku sa suprugom Tatjanom, mediji nisu znali mnogo, pa ipak, vest da je već sedam godina razveden, odjeknula je kao grom iz vedra neba.

1 / 5 Foto: © ATA Images

- Moja žena već dugo nema probleme sa mnom, jer smo mi razvedeni ima sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao i svi normalni ljudi - reako je glumac tokom gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom".

Tijana i Ljubomir važili za veoma skladan par, a velika želja im je bila da dobiju dete. Jednom prilikom glumac je izjavio da će, ukoliko ne dobiju dete biološkim putem, pružiti utočište nekome ko nije imao sreće sa roditeljima.

Ljubomir Bandović žena
foto: Printscreen

- Tanja i ja imamo po 40 godina, ali lekari kažu da i dalje postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u jednom određenom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasti neko dete koje nije imalo sreće da raste s roditeljima. Ne zbog neke plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekom život kakav dolikuje. Nije porodica krv... - izjavio je Bandović pre dve godine za Story.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.