U KUĆI VELJKA RAŽNATOVIĆA KRV, NJEGOVA JE: Uznemirujuća FOTKA je DOKAZ, pločice kupatila skroz UMRLJANE KRVLJU!
Veljko Ražnatović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

šok

U KUĆI VELJKA RAŽNATOVIĆA KRV, NJEGOVA JE: Uznemirujuća FOTKA je DOKAZ, pločice kupatila skroz UMRLJANE KRVLJU!

Prizor je vrlo potresan i uznemirujuć

Objavljeno:

Veljko Ražnatović je srpski profesionalni bokser. Sin je Željka Ražnatovića Arkana i folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Rođen je 10. decembra 1996. godine u Beogradu, gde i danas živi.

U braku je sa bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić. S obzirom na to ko su mu roditelji Veljko je, baš poput sestre Anastasije, odrastao pred očima javnost. Ipak, najveću medijsku pažnju je dobijao kada je počeo da se pojavljuje sa majkom na koncertima i u medijima.

Kao tinejdžer je bio na meti srpskih tabloida jer je često ulazio u sukobe sa navijačima i obezbeđenjem u klubovima, ali je 2015. godine počeo da se bavi boksom kako bi kanalisao potrebu za tim.

1 / 6 Foto: Espreso

Ne krije da je bio svestan svog talenta za boks, ali i da mu je nedostajalo odlučnosti da se odrekne mnogo toga kako bi se profesionalno bavio tim sportom.

Prvu značajniju pobedu je ostvario u martu 2018. godine u Jagodini. Cilj mu je, kaže, da postane prvak u svojoj kategoriji.

Osim toga, Veljko je javnosti poznat i po svojim ljubavnim vezama sa Lunom Đogani i Mašom Terzić, a povezivali su ga sa starletama Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom.

Ipak, Veljko je pre nekog vremena blago rečeno "prepao" svoje pratioce na popularnoj društvenoj mreži kada je postavio sliku nakon treninga, koja pokazuje da je u ringu bilo baš žestoko i čupavo.

Njegova kuća je vila umrljana od krvi, tačnije njegov toalet, a prizor je vrlo uznemirujuć.

1 / 4 Foto: Instagram screenshot

On je uslikao wc šolju koja je isprskana krvlju, što je verovatno posledica jakih udaraca suparnika na treningu, međutim, Ražnatović je na fotku stavio emotikon koji se smeje i srce, što bi verovatno značilo da nije toliko strašno kao što izgleda na spornoj slici.

Bonus video:

00:18

Veljko Ražnatović uživa sinom Željkom na snegu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.