SA NJENIM OCEM JE NA RATNOJ NOZI! Ova SRPSKA PEVAČICA je zamalo postala SNAJKA SRPSKE MAJKE! Kakav bi haos nastao!
Foto: Zorana Jevtić

malo je falilo

SA NJENIM OCEM JE NA RATNOJ NOZI! Ova SRPSKA PEVAČICA je zamalo postala SNAJKA SRPSKE MAJKE! Kakav bi haos nastao!

Podsetimo, Bosanac, je često umeo Svetlanu da potkači, govoreći joj kako ne bi imala hitove kakve ima da joj nije mnogih producenata.

Objavljeno: 20:53h

Snaja Cece Ražnatović je Bogdana Ražnatović, supruga njenog sina Veljka, a malo ko se seća da je jedna poznata pevačica zamalo postala i druga pevačicina snaja, budući da se zabavljala sa njenim bratom od ujaka.

Možda su mnogi zaboravili, ali deo javnost se seća da se ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža, zabavljala sa Svetlaninim bratom od ujaka, Milanom Marinkovićem.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/dzidzaofficial

Tada je Ceca uvek izražavala lepo mišljenje o porodici Stojković, ali i o Džidži i rekla da bi volela da joj ona bude snajka, a danas pevačica, koja je zajedno sa Bosancem deo žirija "Zvezda granda" povremeno ima nesuglasice sa njim, koje su u granicama normale za ovakvu vrstu takmičenja.

Podsetimo, Bosanac, je često umeo Svetlanu da potkači, govoreći joj kako ne bi imala hitove kakve ima da joj nije mnogih producenata, na šta pevačica nije ostala imuna i pitala ga ako je tako dobar producent zašto onda nije napravio hit svojoj ćerki.

Takođe, Džidža je iz poštovanja prema i Svetlani i prema ocu, ostala nema na pitanja novinara o toj nemiloj situaciji.

Pisalo se da je Milan bio u vezi sa manekenkom Sarom Trajanović. Marinković i Trajanovićeva su se navodno upoznali na žurki koja je bila priređena za učesnike Farme 5, po završetku rijalitija, i brzo su se zbližili. On je toliko pao na čari lepe manekenke, da je zbog nje ostavio i svoju dugogodišnju devojku, pišu mediji.

Takođe, pisalo se i o Milanovoj romansi sa Gabrijelom Pejčev.

- Istina je, u vezi sam sa Milanom. Zaljubljena sam i lepo mi je, ali ne želim više da komentarišem svoj privatni život, rekla je tad Gabrijela, koja se sa Milanom upoznala na večeri kod zajedničke prijateljice. Gabi je u početku bila rezervisana, ali je Milan uspeo da je osvoji, budući da važi za pravog džentlmena. Kako je tada rekao izvor, Milan joj nije kupovao skupe poklone, već joj je poklanjao pažnju, što je Gabrijeli bilo dovoljno da uplovi u vezu sa Cecinim bratom.

Milan Marinković
foto: Dragan Kadić

Bonus video:

00:10

Anastasija Ražnatović pokazala liniju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.