PORODIČNA IDILA SE RASPRSLA U TRENU! Žena Saše Popovića progovorila o RAZVODU: "Vratila sam se kod roditelja"!
Foto: © ATA Images

ŠOK!

PORODIČNA IDILA SE RASPRSLA U TRENU! Žena Saše Popovića progovorila o RAZVODU: "Vratila sam se kod roditelja"!

Deca su njena pokretačka snaga!

Objavljeno: 14:22h

Direktor i vlasnik Grand produkcije Saša Popović u braku je sa pevačicom Suzanom Jovanović.

Godinama važe za jednu od najbogatijih porodica u Srbiji koja uživa u svoja četiri zida u porodičnoj idili sa decom. Ali malo ko zna pravu istinu i šta se zaista dešavalo u životima ovog para.

Suzana Jovanović, Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je Sašu upecala u moru žena koje su mu se bacale pod noge i dobila sa njim ćerku Aleksandru Popović.

Direktor Granda je vodeći estradni mag na javnoj sceni i pored imperije Grand, muzičkog šou programa Zvezde Granda trude se da svoju privatnost sačuvaju samo za sebe. Da ipak neke stvari izađu u javnost i momo njihove volje, dešava se kod većine javnih ličnosti pa i kod ove porodice.

Pevačica je posle duže vremenske pauze napravila preokret u svojoj karijeri i izdala novi album a gala promocija bila je tada upriličena u hotelu Hilton.

1 / 7 Foto: Z. K. Munja

Podršku joj je naravno davala porodica, Saša i ćerka Aleksandra ali i sin Danijel koga je Suzana dobila u prvom braku a koga je Popović prihvatio kao svoje dete.

Suzana je jednom prilikom za medije ispričala da je njen prvi brak trajao svega godinu dana, ali da se ne kaje zbog te veze, jer se iz nje rodio Danijel.

- Bila je to tinejdžerska ljubav koja je kratko trajala. Bio je od mene stariji četiri godine i ja sam se tada osetila važnom i bitnom. Roditelji su morali da potpišu da su saglasni da se udam. Ne kajem se zbog toga jer iz tog braka imam sina Danijela. Kada se sve to završilo, ja sam uzela dete i stvari i vratila se kod roditelja. Danijel me je vukao napred i bio moja pokretačka snaga. Imala sam 20 godina kada sam se razvela i odmah sam počela da skupljam novac za prvi album - ispričala je Suzana.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.