AU! NAKON NEKOLIKO GODINA STAVILI TAČKU NA BRAK! Ova žena je Slobodina RANA?!
Sloboda i Vojin, Foto: Aleksandar Jovanović

Šok i neverica!

AU! NAKON NEKOLIKO GODINA STAVILI TAČKU NA BRAK! Ova žena je Slobodina RANA?!

Malo ko zna za ovo!

Objavljeno: 12:39h

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni.

Njihova bračna idila, započeta 2008, toliko je daleko od bilo kakve mrlje, da malo ko može i da zamisli da su njih dvoje imali ljubavne živote pre nego što su se upoznali

1 / 6 Foto: Damir Devišagić

Podsetmo, Vojin i Sloboda venčali su se 2008. godine. Upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova" i tada su oboje imali partnere, pa bi tada malo ko i zamislio da će se među njima javiti varnice. Poznanstvo je preraslo u prijateljstvo na snimanju drugog filma "Pljačka Trećeg rajha". U leto 2004. godine započeli svoju ljubavnu priču koju su krunisali brakom. Iz te ljubavi 2010. godine rodile su se dve devojčice, bliznakinje Mila i Vera.

Inače, pre braka sa Vojinom Ćetkovićem, Sloboda Mićalović je bila u dugoj vezi sa čovekom koji je u našoj zemlji poznat po brojnim filmskim i pozorišnim ostvarenjima.

U pitanju je reditelj Jug Radivojević sa kojim je ova lepa glumica bila pre nego što je uplovila u emotivnu vezu, a potom i brak sa Vojinom Ćetkovićem.

Jug Radivojević je sada u braku sa glumicom Milenom Vasić, a o svojoj nekadašnjoj ljubavi je u jednom intervjuu rekao:

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima.

Interesantno je da je Jug u mladosti bio sa Milenom mnogo pre nego što je zavoleo Slobodu, a sudbina je htela da Milena na kraju postane njegova supruga.

1 / 5 Foto: Facebook

Vojin Ćetković je već 16 godina u ljubavi sa glumicom Slobodom Mićalović, i malo ko zna da je pre Slobode, već jednom bio u braku, i to sa novinarkom Natašom Milovanović.

Njihov brak je potrajao svega nekoliko godina, a ubrzo nakon razvoda, Nataša se preselila u Pariz gde i danas živi.

Tokom devedesetih godina, Nataša je bila voditeljka na Trećem kanalu RTS-a, a nakon gašenja, prešla je na drugu televiziju, koja je takođe, posle nekoliko godina, ugašena.

Danas kad dođe u Beograd, Nataša se druži s Marijom Kilibardom, Irinom Vukotić, ali i s pevačicom Aleksandrom Radović.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

Bonus video:

00:47

KURIR PAPARACO: Pijani Marić lomio čaše! A evo koga grli Sloboda dok je Vojin NE GLEDA!

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.