ŠOK POTEZ MIROSLAVA ILIĆA U VEZI LJUBAVNICE: Završiće iza rešetaka?! Niko ne može da veruje da je bio spreman na to
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

neverovatno

ŠOK POTEZ MIROSLAVA ILIĆA U VEZI LJUBAVNICE: Završiće iza rešetaka?! Niko ne može da veruje da je bio spreman na to

Podsetimo, Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, već godinama pokušava da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina.

Objavljeno:

Pevač Miroslav Ilić tužio je bivšu ljubavnicu Mirjanu Antonović, a ona je, nakon istražnog postupka u Višem sudu u Beogradu, otkrila da joj preti kazna.

Naime, Miroslav je Mirjanu tužio zbog iznošenja detalja suđenja, zbog očinstva, a koje su vodili 14 godina u medijima.

- Podneta je krivična prijava protiv povrede privatnosti. Radi se o objavama na Fejsbuku iz 2017. i 2019. godine. Danas se nismo izjašnjavali o tome jer je potrebno da se sve to pregleda, te če se Mirjana naknadno izjasniti. Stvarno ima puno toga. Nije suđenje, u pitanju je istražni postupak. Preti joj godinu dana zatvora i novčana kazna - rekao je Mirjanin advokat.

1 / 7 Foto: Nemanja Pančić, Nemanja Nikolić

Odmah nakon advokata, Mirjana je otkrila kako se oseća.

- Šokantno. Stvarno jeste šokantno. Ima dosta toga, treba nam vremena da sve pogledamo i vidimo šta je u pitanju. Nisam uplašena, ovo je očekivano - rekla je Mirjana Antonović i otkrila kako se oseća kada vidi Miroslava na sudu:

- Kad vidim Miroslava, ja ne poznajem tog čoveka. Nije ista osoba koju sam poznavala. Prema ovoj osobi mogu samo da osećam ljutnju jer maltretira rođeno dete.

Podsetimo, Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, već godinama pokušava da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina. Upravo zbog dugogodišnjeg suđenja sa pevačem Mirjana je postala poznata našoj javnosti, a ove nedelje se sa bivšim partnerom čak dva puta srela na sudu.

Mirjana i Miroslav su juče, 23. marta imali poslednje ročište u procesu višegodišnjeg suđenja, kojim će se konačno utvrditi da li je pevač otac sina Antonovićeve, Devina. Suđenje je završeno, a očekuje se da bude doneta konačna presuda, što je ranije potvrdio advokat Mirjane Vilijam Paspalovski.

Mirjana Antonović
foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

06:00

Izjava advokata Mirjane Antonović nakon okončanog sudskog procesa

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.