PRIČALO SE DA JE OVA PLAVUŠICA OTELA MUŽA SNEŽANI SAVIĆ: Danas je u AMERICI, priča SRPSKI i prava je MILF BOMBA!
Foto: Dragan Kadić

opa

PRIČALO SE DA JE OVA PLAVUŠICA OTELA MUŽA SNEŽANI SAVIĆ: Danas je u AMERICI, priča SRPSKI i prava je MILF BOMBA!

Ona je danas u Americi i snima za svoje društvene mreže

Objavljeno:

Pevačica Jasmina Medenica poslednjih godina je najviše poznata po učešću u rijalitijima, a u mladosti je glumila u popularnom filmu, a kako se pričalo i koleginici preotela muža.

Naime, Jasmina je glumila zanosnu pevačicu Jelenu u filmovima “Sekula i njegove žene” i “Sekula se opet ženi”, a pojavljivala se i u filmovima “Šećerna vodica”, “Tombola” i “Ortaci”. Snimila je i nekoliko pesama i bila je učesnica rijalitija, ali je najveću pažnju na sebe privukla vezom sa režiserom Dragoslavom Lazićem, bivšim mužem glumice Snežane Savić.

Tada se pričalo i da je Medenica glavni razlog razvoda Savićeve i Lazića koji imaju i ćerku, takođe glumicu Anitu Lazić Todorović. Ipak, Jasmina je sve to negirala.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Jasmina u filmu "Sekula se opet ženi"

– Ludo sam volela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželela da odem negde i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi. Uvek ću ga voleti. Živeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i srećan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali. Dragoslav mi je svako jutro ostavljao poruku na jastuku sa ružom na kojoj je pisalo „Volim te najviše“ – rekla je ona svojevremeno u jednom intervjuu, preneo je Blic.

Kako su Dragoslav i Jasmina počeli da žive zajedno odmah nakon njegovog razvoda od Snežane, mnogi su pretpostavili da je “jabuka razdora” zaista bila Medenica.

– Oni su se sudski razveli, a ja sam ga ubrzo posle toga upoznala. Ne želim da se plasira priča da sam ja rasturila njihov brak jer to nije istina – rekla je Medenica o tome.

Ipak, njihova ljubav nije potrajala, a Medenica je i o tome govorila:

– Pukla je od ljubavi. Nismo mogli više da podnesemo tu strast i želju da stalno budemo zajedno. Tako nešto se desi samo jednom u životu. Ljubav je čudo. Vrela krv je opsesija koju malo ko doživi na pravi način u životu – preneo je pomenuti medij.

1 / 6 Foto: Printscreen/youtube

Ipak, Lazić je uspeo svoju sreću da pronađe i to pored 30 godina mlađe glumice, Dragane Turkalj. Njih dvoje su čak dobili i blizance, ćerku Iskru i sina Lazara, kada je glumac imao 76 godina.

Inače, Snežanu Savić dobro poznajemo već decenijama, ali o njenom privatnom životu možda niste znali neke neverovatne detalje.

Zna se da Snežana ima ćerku Anitu, koja je takođe glumica, a dobila ju je sa bivšim suprugom Dragoslavom Lazićem. Lazić sada ima 85 godina, sa Snežanom dugo nije u braku, ali jedan detalj njegovog života veoma je zanimljiv.

Bonus video:

00:35

POLICIJA ZAUSTAVILA BEBI DOL! Našli joj SEKIRU u torbi! Za sve kriv RIJALITI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.