EVO KOJI JE MUŠKARAC STAVLJAO RUKE NA TELO DRAGANE KOSJERINE: Obavljali su POSAO!
Dragana Kosjerina, Foto: Printscreen/jutjub/RTS

opa

EVO KOJI JE MUŠKARAC STAVLJAO RUKE NA TELO DRAGANE KOSJERINE: Obavljali su POSAO!

Ovoga puta, zaštitno lice biće multimedijalna umetnica Vera Vuksanović

Objavljeno:

Dizajner je predstavio svoju novu kolekciju za proleće-leto 2022. i otkrio šta planira da prikaže u Parizu.

Zaštitna lica Stefanovih ranijih kolekcija bile su poznate dame – voditeljke Dragana Kosjerina i Marija Kilibarda, kao i glumice Dragana Mićalović i Tamara Dragićević.

Ovoga puta, zaštitno lice biće multimedijalna umetnica Vera Vuksanović.

1 / 4 Foto: Printscreen/jutjub/rts

Nedavno su njegove kreacije koje je ponela Dragana Kosjerina na "Pesmi za Evroziju '22" izazvale veliku pažnju, te je jasno da su radili na zajedničkom poslu.

Izgleda da je ovo prvi javni muškarac za koga znamo da je stavljao ruke na poznatu voditeljku, naravno u prenesenom značenju, jer je jasno da bi neko kreirao haljinu za određenu osobu mora da joj uzme mere.

Inače, voditeljka RTS-a i takmičenja “Pesma za Evroviziju ‘22” ispričala je šta misli o pobedničkoj pesmi, ali je otkrila i neke detalje iz privatnog života, tačnije o partneru.

Voditeljka Javnog servisa, Dragana Kosjerina, važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji. Na nedavno održanom takmičenju “Pesma za Evroviziju ‘22” oduševila je publiku kraj malih ekrana.

Da li ste bili uzbuđeni pred finale „Pesme za Evroviziju“?

- Naravno. Naš nacionalni izbor za predstavnika na Evrosongu uvek nosi uzbuđenje, privlači pažnju i zahteva punu posvećenost svake osobe koja je uključena u realizaciju takvog programa. Nikad nemam tremu koja me blokira, ali sam bila vrlo uzbuđena i jedva sam čekala da vidim kako će se odvijati to veče. Naposletku, pobedila je numera koja se magično uselila u našu svakodnevicu, preko noći. Danima svi pevuše stihove “In corpore sano”, a lično, pesmu smatam vrlo inspirativnom. Sve čestitke Konstrakti, kao i ostalim izvođačima koji su se ove godine potrudili da na sceni imamo defile raznovrsnih kompozicija.

1 / 5 Foto: Youtube

Kako se pripremate za tako velike šou-programe?

- Složeni televizijski programi, a ovaj festival to jeste, zahtevaju timski rad. Nedeljama se pripremamo. Bez kolegijalnosti i podrške ovakav posao ne može da se iznese, jer svako mora svoju ulogu savršeno da odigra. Na scenu nikad ne izlazim nespremna. Volim sve da imam u malom prstu, kada ulazim u lajv program. To mi daje sigurnost i osećaj kontrole, kao i spremnosti na određenu improvizaciju.

Da niste voditeljka, čime biste voleli da se bavite?

- Više puta sam govorila o tome da radim svoj posao iz snova. Zaista je tako. Ne zamišljam sebe u nekim drugim ulogama, ne čeznem za drugačijim profesionalnim prilikama. Srećna sam tu gde jesam, kad ne budem, tražiću novi put.

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.