DRAGANA KOSJERINA KONAČNO PRIZNALA: Isplivalo o čemu se radi VEZANO JE ZA NJEN POSAO, svi su u ŠOKU!
Dragana Kosjerina, Foto: Printscreen/jutjub/rts

auuu

DRAGANA KOSJERINA KONAČNO PRIZNALA: Isplivalo o čemu se radi VEZANO JE ZA NJEN POSAO, svi su u ŠOKU!

Voditeljka je sve priznala

Objavljeno:

Voditeljka Dragana Kosjerina gostovala je u emisiji “Kec na jedanaest” i otkrila neke zanimljivosti, a između ostalog i to koje numere sa “Pesme za Evroviziju ’22” su se njoj dopale.

Takođe, Kosjerina je pobrala simpatije povodom njenog izgleda.

– Bilo je i priznatih umetnika i mladih nada. Ima pesama u kojima ćete uživati kada odete u provod ili slušati kod kuće sami, ili na radiju u kolima. Ja lično odem kući i pustim pesmu „Bejbi“. Slušam i Konstraktu koja nas je sve potpuno zarazila. Od Vaska mi se sviđa „Znaš li“. Bilo je i sjajnih pesama koje nisu bile u finalu – otkrila je Dragana.

Na pitanje Boška Jakovljevića da ne postoji dobra emisija na televiziji koju ne vodi, Dragana je s osmehom rekla da zapravo vodi samo jednu.

– Ja ne znam šta je to sa ljudima i sa tim utiskom, ali ja u ovom trenutku vodim jednu emisiju. I povremeno ove važne emisije. Takav je utisak da sam sveprisutna, da sam hobotnica, čak i sada kada sam fokusirana samo na zabavni program. Meni je dovoljno samo da me ne kritikuju – dodala je ona u emisiji.

1 / 11 Foto: Printscreen/jutjub/RTS

Priznala je i da joj ne smeta kada joj kažu da je lepa.

– Kompliment uvek prija i taj ko kaže da mu ne prija, taj nije iskren. Ali je istina i da sam imala fazu u karijeri kada sam priželjkivala da mi neko komplimentira na račun obavljenog posla. Te godine su sada iza mene, ali je bilo takvog perioda. Spremam se, sve naučim, pa sve na mestu, nisam zastala nijednom i završim posao i čujem: “Divna ti je bila haljina”. Falilo mi je priznanje, ali sada je to iza mene i prija mi kada se neko bavi mojim haljinama. Sada kada mi kažu bilo je super, ja pitam: “A kako sam izgledala?”. Sad su se stvari okrenule – otkrila je Kosjerina.

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.